Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kroatien vs. Serbien WM 2014 Qualifikation

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 8317
  • Erstellt am Erstellt am
@dekko

Ono najzalosnije, Basta je povrijedjen, te je njegovo nepozivanje opravdano, ali nepozivanje Matica je van svake pameti - Sinisa, dje ti je pamet covjece. Covjek je izmislio fudbal, na poziciji koja Mihajlovicu treba (visoki DMF organizator, posto ce Ignjovski biti radilica), za Racu i Kuzmanovica (Raca je los iako je trenutno u dobroj formi, a Kuzmanovic igra ocajno u Interu). Ajd razjumem da ne zove Ljajica (jaki smo na njegovoj poziciji, himna je druga stvar) zbog autoriteta, ali za nepozivanje Matica nema logicnog objasnjenja. Sto se tice naseg napada - mi bolje nemamo. Scepakadabra je tu da bi nabio nastupe zbog radne dozvole ali on nema sanse da igra - mogao je da zove Mudrinskog umjesto njega ali ni on ne bi igrao pored Djurdjica i Djordjevica. Djurdjic je trenutno nas ubjedljivo najbolji centarfor, a to sto nemamo drugog nema nikakve veze sa Mihajlovicevim izborom.

zbog matica bi trebalo da se istera sinisa...
super igra za benfiku a i nemamo boljeg na tu poziciju...
nemam neko dobro misljenje o petrovicu ali kako cujem i to sta sam video ... solidan je u turskoj.
ljajic hmmm ajde ... ali bolje ljajica ili jankovica da je pozvao a ne alena stevanovica ...

So Aussagen gehen mir auf die Eier
Najteža reprezentativna sigurno. Zato što su se stvorile najveće tenzije, nikad nije postojao takav, neću reći pritisak, nego presing novinara, televizije, navijača koji zovu za karte... Kad se tome dodaju sva ta pisanja, koja naravno i mi čitamo iz dana u dan, jasno je da će to biti jedan od najvećih dvoboja u kojima sam igrao za Hrvatsku. Darijo Srna: Samo mi dajte Mand
Nicht gut

Dekko hat es schon geschrieben, aber hat sich eigentlich von seiner Verletzung erholt und spielt wieder regelmässig für die Genoa, bzw. ist auch Vizekapitän. Tja, Sinisa halt, am meisten regt uns auf, dass er Matic ignoriert.

Würde mich auch aufregen. Matic ist Stammspieler bei Benfica...

Prema onome što smo gledali u ranijim utakmicama, sastav Srbije bi trebalo da izgleda ovako:
Brkić – Kolarov, Nastasić, Subotić, Ivanović – Kuzmanović, Ignjovski – Tadić, Tošić, Đuričić – Đorđević
.

Zurück
Oben