SRB_boy
Delije Sever
wer hat eigentlich die tore beim 2-2 gemacht alles
Hrvatska - Jugoslavija (2-2) - Iggy Speed - YouTube
1:0 Boksic 20 min.
1:1 Mijatovic 26 min.
1:2 Stankovic 31 min.
2:2 Stanic 46 min.
wer hat eigentlich die tore beim 2-2 gemacht alles
@dekko
Ono najzalosnije, Basta je povrijedjen, te je njegovo nepozivanje opravdano, ali nepozivanje Matica je van svake pameti - Sinisa, dje ti je pamet covjece. Covjek je izmislio fudbal, na poziciji koja Mihajlovicu treba (visoki DMF organizator, posto ce Ignjovski biti radilica), za Racu i Kuzmanovica (Raca je los iako je trenutno u dobroj formi, a Kuzmanovic igra ocajno u Interu). Ajd razjumem da ne zove Ljajica (jaki smo na njegovoj poziciji, himna je druga stvar) zbog autoriteta, ali za nepozivanje Matica nema logicnog objasnjenja. Sto se tice naseg napada - mi bolje nemamo. Scepakadabra je tu da bi nabio nastupe zbog radne dozvole ali on nema sanse da igra - mogao je da zove Mudrinskog umjesto njega ali ni on ne bi igrao pored Djurdjica i Djordjevica. Djurdjic je trenutno nas ubjedljivo najbolji centarfor, a to sto nemamo drugog nema nikakve veze sa Mihajlovicevim izborom.
Nicht gutNajteža reprezentativna sigurno. Zato što su se stvorile najveće tenzije, nikad nije postojao takav, neću reći pritisak, nego presing novinara, televizije, navijača koji zovu za karte... Kad se tome dodaju sva ta pisanja, koja naravno i mi čitamo iz dana u dan, jasno je da će to biti jedan od najvećih dvoboja u kojima sam igrao za Hrvatsku. Darijo Srna: Samo mi dajte Mand
Wieso wurde Bosko Jankovic nicht berufen?
Wieso wurde Bosko Jankovic nicht berufen?
Dekko hat es schon geschrieben, aber hat sich eigentlich von seiner Verletzung erholt und spielt wieder regelmässig für die Genoa, bzw. ist auch Vizekapitän. Tja, Sinisa halt, am meisten regt uns auf, dass er Matic ignoriert.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen