B
Babsi
Guest
kako mi racunar uspori kad sam na ovoj temi
Smijesno je, ali za mene on nepase ... zato sto je pjesma pre dobra =)Pa sto, dobar je taj Opa ,voli zajebanciju i ostalo .
Kraljevi ulice ,heissen die oder so .
Das sind Leute,Musiker,die noch die Kunst des Musizierens verstehen und auf eine besondere Art die Zuschauer begeistern.
YouTube - Kraljevi Ulice - Zuta kola
Sto kazes,star si za zenidbu ,pa nisi valjda preko 40 godina ,pa niti onda nije kasno
Smijesno je, ali za mene on nepase ... zato sto je pjesma pre dobra =)
Da da znam, zato sam i rekao da su "Straßenkönige" kraljevi ulice =)
Nisam 40, imam samo 24 godina ali ... hej ti znas sta ja mislim =) dole vec moram imat minimalno 3 djece i zenu =) i kucu i sta ja znam
Ich hör mir die Lieder heute Abend mal an, bin auf Arbeit, kann gard nicht hören
Ma znam, tako cu i napravit =) ali htjeo sam to samo recit, zato sto je smijesno i oni voli diskutirat ... "ma dragi moj imam curu za tebe, ona ce sutra dolazit, ajde idi malo van i pricaj s njom =)" itd heheMa ko ih jebe dole ,budi ono sto jesi i ponasaj se normalno .
Mentalitet se i tamo izmijenio djelomice ,tako da je to sve isti ku.
Trebas se onda ozenit ,kada ti mislis da je doslo vrijeme,a ne kako to drugi misle.
YouTube - Vatrogasci - Zenicu te ja (Ne diraj)
Ma znam, tako cu i napravit =) ali htjeo sam to samo recit, zato sto je smijesno i oni voli diskutirat ... "ma dragi moj imam curu za tebe, ona ce sutra dolazit, ajde idi malo van i pricaj s njom =)" itd hehe
Hvala ti za thread, radi tebe imam sad par novi CD, bas super i stolzer kroate isto, ali on nije vise ovdije.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen