Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Lecker Mazedonien!

New brand “Debar cheese”


DECEMBER 2, 2013BY ALEKSANDRAIN MACEDONIACOMMENTS
RELATED ARTICLES

Association of farmers of Debar region “Dashi” decided to name the white cheese that is produced in a traditional way “Debar cheese”.

This decision was made after many suggestions given by farmers mainly from Zupa, who were giving proposals, such as the name “Kodzhadzheng” (great battle), but it was rejected by most of the farmers.
- Our association immediately after the decision, submitted a request to the competent state institutions dealing with domestic products branding, the dairy product to be named Debar cheese. We now expect an answer, says the president of the association, Skender Ame.
The Debar cheese is one of the finest, produced in a traditional way in Europe and got high marks at the recent dairy products Fair held in Italy.

 
Bild ist ca. 45 Minuten alt :D

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
 

Anhänge

    Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Makalo :mel:

1044585_10151694391887138_897103251_n.jpg
 
Wer will noch was mit bestellen? :D
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
 

Anhänge

    Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben