Ravna_Posavina
Spitzen-Poster
-Mačak-;2482451 schrieb:Odspavaj. Uzmi malo alkohol pa procisti grlo s time![]()
Ti to mene kao zajebavas?

-Mačak-;2482451 schrieb:Odspavaj. Uzmi malo alkohol pa procisti grlo s time![]()
Ti to mene kao zajebavas?![]()
-Mačak-;2482460 schrieb:Den Alkohol wirst du dir schwer in die Augen tun können ohne Schmerzen zu haben, deshalb muss das grlo her.
Ti nisi normalan materemi![]()
-Mačak-;2482410 schrieb:Ma cajka je ono danasnje. Ti ode na zeleno ja ostao na crveno. Rastavi nas semafor. To je cajka. S takvim tekstovima. I vecina ima takav sadrzaj ali nije sve tako mracno. Postoje "lyrics" koji su dobri. Cak i kod cajke. Ali rijetko. Eh jos uvijek nisi poslusala onu pjesmu. Sigurno!
I ne mozes sve cajke stavljati u isti kos jer cim bi ti neku pjesmu od Rammsteina slusala. Ja bih komotno rekao nu vidi slusas cajku. Indiru Radic jer je ona uzela nesto od njih.
Ali ja znam da je vecina "Schrott"
Pa i za mene je pjevac samo umjetnik ako sebi napise pjesmu...i komponira...jer je on to stvorio tako da....
lipo lipo vrati se ti na via jugoslavijaa sinko, ti kurca ne razumis
evo't pa slusaj
YouTube - Lepa Brena - Jugoslovenka (Hajde da se volimo 2)
upalis mecku, prozor je otvoren, odvrnes seku i kroz grad :![]()
lipo lipo vrati se ti na via jugoslavija![]()
a di cu se jadan ne bija vratit kad nikad nisan ton stradon koracija![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen