Basha betohet para Këshillit: Bashkia për të gjithë qytetarët
Pas dy muaj e gjysmë qëkurse u zhvilluan zgjedhjet lokale, bashkia e Tiranës ka sot zyrtarisht kryetarin e saj.
Lulzim Basha u betua para pak çastesh si kryebashkiak para anëtarëve të Këshillit të Bashkisë së Tiranës. Ceremonia u zhvillua me duartrokitje dhe thirrje të shumta në mbështetje të Bashës, të cilit iu vu shiriti i kryebashkiakut nga kryetari Këshillit Njazi Kosovrasti.
“Falënderoj të gjithë qytetarët e Tiranës për këtë privilegj të jashtëzakonshëm. Urimet më të mira për ju këshilltarë bashkiakë dhe punë të mbarë. Punë të mbarë edhe për kryetarët e minibashkive. Nëse dikush ka një ide të mirë për zhvillimin e qytetit, pavarësisht se kjo vjen nga PD, PS, LSI, PDIU, PR etj, e rëndësishshme është që të bashkëpunojmë së bashku”, tha Basha.
“Në fillim të kësaj fushate nisëm një udhëtim të vështirë dhe të bukur, pa humbur asnjë çast sytë nga destinacioni përfundimtar. Sot nisim një udhëtim të ri për të ndërtuar Tiranën që ëndërrojmë. Pritshmëritë e qytetarëve tanë janë të mëdha. Ndryshimi nuk është i lehtë, por ai do të bëhet më i shpejtë nëse do të punojmë së bashku. Edhe pse procesi u zgjat tej normales, ishte me rëndësi që çdo votë të lexohej dhe zëri i qytetarëve të dëgjohej. Ju siguroj se do t’iu dëgjoj edhe në këtë udhëtim të ri. Unë do të hap dyert e Bashkisë së Tiranës për të gjithë qytetarët dhe do të jem aty derisa çdo qytetar të vijë”, shtoi Basha.
Gazeta Start: Basha betohet para Këshillit: Bashkia për të gjithë qytetarët
Rrnoft PD'ja