Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mazedonien - Rückkehr der UCK?

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Na pa e bo ni shtet, me krejt shqiptart e ballkanit skena me lan,e dhe me dit qe irak bohet ballkani. Po ti pshhurri me ilir , grek e maqedon e shkavella. Spom intereson mo hiq a jem Ilir a jo, veq drejtat tona me i mar, ndaq me dhun ndaq ndryshe.

rumi, für sie sind wir muslimischen albaner keine albaner da wir muslimisch sind.

ich glaub kaum dass es im interesse solcher gestalten ist ein land zu werden in dem plus fast eine mio. albanischer moslems dazu kommen.

rumi, für sie sind wir muslimischen albaner keine albaner da wir muslimisch sind.

ich glaub kaum dass es im interesse solcher gestalten ist ein land zu werden in dem plus fast eine mio. albanischer moslems dazu kommen.
hehe^^ Hier geht es nicht um musl. Albaner. Veq me dit qe dikush osht Shqiptar, e ku do qe jeton, e i behet te padrejt, une e kalli at njeri.

doch sicher gehts um muslimische albaner, die sind nicht interessant für solche gestalten.

Ja, ganz bestimmt. Erkundige dich erstmal, dann schreib. Denn was du hier ablässt ist schwachsinn. Ich kenne sehr viele Christen besonders in Gjakova, die sind beste Freunde mit Moslems also erzähl hier keinen Scheiss! Ausnahmen gibt es immer, bei Christen genauso wie bei Moslems. Hab schon von Albaner gehört, die in lieber ne Türkin heirraten als ne Albanische Christin. Das sind für mich verräter. Und die gibt es LEIDER auf beiden seiten. Aber jeder weiss das die beziehung zwischen Christen und Moslems bei den Albanern sehr gut ist. Also zerstört es nicht mit so einem SCHEISS hier.

BDSH reagon kundër ministres Jankullovska

Lideri i Bashkimit Demokratik Shqiptar, Bardhyl Mahmuti sërish kanë reaguar ashpër lidhur me ekzekutimin e katër shqiptarëve në Radushë të Shkupit. Kreu i BDSH shprehet kundër ministres Gordana Jankulloska e cila refuzon ekspertizë të hetimit të pavarur ndërkombëtar për vrasjet e lartëpërmendura.
“Në të njëjtën mënyrë si regjimi terrorist i Millosheviqit, i cili refuzonte çdo ekspertizë të hetimit të pavarur ndërkombëtar për krimet e bëra, me arsyetim se « Republika e Serbisë ka institucione që funksionojnë me kapacitet të plotë dhe se këto institucione janë të vetmet që duhet të përgjigjen në çështjet e hapura”, po në të njëjtën mënyrë pinjollët e këtij regjimi në Shkup refuzojnë hapjen e hetimeve ndërkombëtare për Krimin monstruoz të vrasjes së Harun Aliut, Xhafer Shalës, Shaban Zenunit dhe Qemal Mustafës”, theksoi Mahmuti.
Sipas tij, deklarata e Ministres së Brendshme të Maqedonisë, G. Jankollovsaka se “Republika e Maqedonisë ka institucione që funksionojnë me kapacitet të plotë, dhe pikërisht ato janë që duhet të japin përgjigje në çfarëdo pyetje që do të paraqitet si e hapur, dhe kjo është mënyra më e mirë”, nuk dallon as në formë e as në përmbajtje nga deklaratat e ministrave të brendshëm të regjimit terrorist të Millosheviqit.
“Krimet e regjimit terrorist të Millosheviqt nuk mundën të fshihen. Siç nuk mund të fshihen krimet e regjimit terrorist të Nikolla Gruevskit”, theksoi Mahmuti.
Bashkimi Demokratik Shqiptar u apelon të gjitha institucioneve ndërkombëtare që të ngrenë zërin kundër regjimit terrorist të Shkupit dhe të mos heshtin ndaj krimeve kundër njerëzimit që aplikon ky regjim.
Nga kjo parti thonë se dënimi i krimit ka vlerën e vet megjithëse dënimi i Tarçullovskit me 12 vjet burg për 10 shqiptar të vrarë, në mesin e të cilëve edhe fëmijë, nuk është dënim që dekurajon regjimin terrorist të Shkupit për të ndalur masakrat ndaj shqiptarëve.
Bashkimi Demokratik Shqiptar u apelon të gjitha partive politike shqiptare dhe organizatave joqeveritare që të insistojnë në ekspertizën ndërkombëtare, si e vetmja rrugë që mund të hedh dritë në ngjarjen makabre të 12 majit.
Ky subjekt politik ripërsërit kërkesën dhe insiston nga institucionet ndërkombëtare, e sidomos nga OSBE-ja, të ushtrojnë presionet e nevojshme që autoritetet e Shkupit të pranojnë ekspertizën ndërkombëtare dhe përgjegjësit të dënohen për krime kundër njerëzimit! (INA)

Na pa e bo ni shtet, me krejt shqiptart e ballkanit skena me lan,e dhe me dit qe irak bohet ballkani. Po ti pshhurri me ilir , grek e maqedon e shkavella. Spom intereson mo hiq a jem Ilir a jo, veq drejtat tona me i mar, ndaq me dhun ndaq ndryshe.

Po de po.. Po shifet..

Menqurin tende je tu e tregu ti. Perdore dhunen e le te bahet lufte, le te vdesin edhe shume me shume njerez te pafajshem. gra, femije dhe pleq per nje qellim qe ndoshta nuk ka arritje...

marrezi..

Zu den anderen Dingen habe ich meine Meinung oft genug geäußert, wie Ihr sie auslegen möchtet (obs der Wahrheit entspricht oder nicht) bleibt euch überlassen.

Jankullovska kundërshton hetimin e pavarur për vrasjet

Ministria e Punëve të Brendshme është kundër hetimit të pavarur ndërkombëtar për aksionin policor ku mbetën të vrarë katër persona më 12 maj. Në një intervistë për Alsat-M, ministrja Jankullovska tha se ata që kërkojnë ekspertizë tjetër dhe komentojnë ndryshe këtë aksion të policisë, nuk kanë njohuri elementare dhe sillen në mënyrë joserioze ndaj një situate shumë serioze.
“Ajo që është më me rëndësi është se Republika e Maqedonisë ka institucione që funksionojnë me kapacitet të plotë, dhe pikërisht ato janë ata që duhet të japin përgjigje në çfarëdo pyetje që do të paraqitet si e hapur, dhe nga këtu vlerësoj se faktet, gjegjësisht vërtetimi për atë çfarë ka ndodhur, edhe në këtë rast, edhe në cilin do rast tjetër, duhet t’i japin institucionet, dhe pikërisht kjo është duke u bërë në Republikën e Maqedonisë, dhe kjo është mënyra më e mirë”, deklaroi Gordana Jankullovska – ministre e Punëve të Brendshme.
E pyetur se a do të thotë kjo se nuk jeni që të bëhet ekspertizë tjetër, Jankullovska u përgjigj: “Vlerësoj se mënyra më e mirë, është që institucionet të jenë funksionale dhe të kryejnë punën e tyre siç janë duke i kryer në Republikën e Maqedonisë”.
Këto komente ministrja e Brendshme Gordana Jankullovska i ka bërë në intervistën për emisionin “Rruga drejt…” që do të emitohet sonte në TV Alsat-M. Në debatin për gjendjen politike dhe të sigurisë në vend mysafirë do të jenë Gëzim Ostreni, Vllado Buçkovski, Abedin Zymberi dhe Pavle Trajanov.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben