Ravnokotarski-Vuk
Gesperrt
Gugica schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:Brate jesi video na 2.Video kojeg sam postavio, tamo je jedan Musliman na kraju videja, koji je pobjegao iz Dervente i okružnih sela, si video sta kaže, da je njegova kuća tamo jedina muslimanska, a da on živi mirno sa Srbima, ipak mi nismo Barbari kao sto je HVO bio u Ahmićima i u Stolcu..
Ma znam, imas takve ko sto on misle koliko oces, svaka mu cast, i zasto bi lago ?
I sigurno si cuo sta kazu babe sve ? Al kome oces to dokazati, ovim balavcima koji nemaju blage veze o zivotu a kamali o ratu ..
Nego cuo sam postoji jos neke snimke u vezi Koridora, bas sa ratista u okolini Dervente, Gradiske, Modrice ... moracu ga nedje pronaci ....
To ide i drugacije...moja baba je zivjela do pozetka ove godine u bosni...u blizini Sarajeva...Podlugovi!
U toj selendri ima samo muslimana!
Jedini koji nisu, su jedan stari prijatelj mog starog (Hrvat) i moja baka (Srbkinja)!!! NIKAD nije imala nikakvih problema!
A tako joj je i sada u Hrvatskoj! Ona je jedina Srbkinja u Karinu...i svi to znaju...nista! Nikakvih problema nema!!!!
Vidite...ide to jos uvjek na isti nacin kosto je nekad bilo!!!!!!
Po nekima Selima u Krajini, recimo u Erveniku dje je bilo mozda 200 srpskih kuca a 10 hrvatskih, Hrvati isto nisu protjerani bili od strane Srba, jer oni su prihvatili da zive pod Srpskom Vojskom i zasto bi jedan Srbin iz tog mjesta svog starog komsiju (bez obzira da je Hrvat) protjerao iz svoje kuce, dje je isao svaki dan na kafu??