B
Baader
Guest

„Skinite gaće, transvestitu jedan, i ja ću vas odmah naguziti“, samo je jedna od brutalnih rečenica koje je Đus uputio Milošu Bojaniću.
Ivan Ivanović preksinoć je izbačen sa Farme zbog fizičkog i seksualnog zlostavljanja folk pevača. Organizatori su u tri ujutru poslali pismo u kome su naveli da je reper završio učešće u rijalitiju, što je smirilo gnevne gledaoce, koji su zvali televiziju Pink preteći da će se skupiti i otići u Lisović da brane Bojanića.
Najbrutalnijoj svađi ikada u rijalitijima prethodila je pijanka dvojice farmera, koja nije ukazivala na nemile scene kakve do sada nisu viđene na Farmi. Miloš je u jednom trenutku rekao reperu da ide u kuhinju i nastavi da prži jaja, što je u njemu probudilo pravu zver.
Đus: Vidi kako sam ti umutio jaja? Brate, sad ću da ti se ispišam u ta ista jaja. Idi sad prži sam jaja, pederu jedan. Ti si teška pička, tebi su samo pare važne, niko tebe ovde ne zanima. Nemoj da popiješ šamarčinu, pičketino jedna. Ti ćeš meni da pržim jaja, siso jedna. Hvala ti za nepoštovanje, pičko matora i raspala, pederko klasičan.
Miloš: Minus mi je što sedim s tobom i ustaću ovog momenta. Ti nisi moj nivo, druže, moj nivo je daleko od tebe. Nek ti mama muti jaja!
Nakon ove rečenice Đus je skočio sa stolice i uneo se Bojaniću u lice, pa je folker počeo da beži u dvorište, dok je reper trčao za njim:
Đus: Čiju si kevu spomenuo, pičkice jedna?
Miloš: Ti si govno jedno smrdljivo, ološu jedan. Marš, govno jedno, jebem te u usta. Smrdljivko jedan! Ti si jedan hohštapler, misliš mene da nadmudriš.
Đus: Dođi vamo, pičko jedna mala, sisice malena. Izvadi kurton, ostao mi je kurton u tvome dupetu. Spermić ti je na zubima. Zentaš se od mene, pizdo jedna. Karaću te, imam da ti zabijem muda u prkno.
Miloš: U tatino dupe ga stavi.
Rasprava je nastavljena i u kući, dok je Miloš donosio svoju posteljinu iz karantina:
Đus: Evo ti jaja, pičkice jedna. Kako ću da te trpam, govnaru jedan raspali.
Miloš: Dokazaću da si homoseksualac, samo da znaš!
Đus: Znaš kad ćeš da dokažeš? Kad ti budem svršio u usta šugava. Dokazaćeš kad ti se izsvršavam i napunim ti ta usta veštačka.
Folk pevač se na kraju povukao u svoju sobu, ali mu reper nije dao mira. Sve vreme se hvatao za polni organ i pretio mu kako će ga silovati.
Miloš: Dokazaću da si nastran, takav ne možeš ostati ovde. Nekoliko puta si mi spominjao tange i vatao si me za dupe. Tražiš da se ljubim sa tobom u usta. E to nećeš doživeti.
Đus: Pa ja mogu odmah da vas pojebem ovde, ako ste raspoloženi, transvestitu jedan. Skinite gaće i ja ću vas odmah naguziti.
Nakon poslednje svađe Bojanić se jorganom pokrio preko glave, ali je Đus sa Gagijem, došao do kreveta i nastavio torturu. Nekoliko puta ga je hvatao za zadnjicu, gurao mu prst, ispuštao gasove pored glave, a Miloš je kasnije tvrdio i da mu je približio polni organ ustima!!!
Negde oko tri ujutru organizatori su reagovali i poslali pismo u kome je stajalo da je Ivan Ivanović više puta fizički i seksualno zlostavljao Miloša Bojanića, što je na Farmi zabranjeno, pa je reper u roku od pet minuta izveden sa imanja u Lisoviću.
YouTube - Farma 23.05.2010 - Djus Juice izbacen sa farme - Juice vs. Milos
Ein richtiger Cetnik... primitiv wie 5000.