Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Modric zu Tottenham

ich dachte der hnl superstar sollte zu barca oder arsenal???

nie im leben für 26 millionen.
seine klasse will ich ihm nicht abschreiben aber so viel zahlt keiner für einen aus der hnl.
koji ti kurac vis zelis... pa za eduardu i corluku su isto platili oko 30 mil. skupa, a mislim da engleske medije nemaju razloga da lazu... a tottenham je mozda trenutno u sredini lige, ali to nemora znaciti da ce i tako biti sljedeci godina ... :razz:

koji ti kurac vis zelis... pa za eduardu i corluku su isto platili oko 30 mil. skupa, a mislim da engleske medije nemaju razloga da lazu... a tottenham je mozda trenutno u sredini lige, ali to nemora znaciti da ce i tako biti sljedeci godina ... :razz:
wie schon gesagt purer NEID

jel tako jarane :thefinger::angel9:

To su dosad sve spekulacije od medija. Vidit cemo sta ce tottenham rec, ali sumnjam da ce ispast svota znacno manja od navedenim brojevima.

tottenham:(

er hätte zu arsenal wechseln sollen,denn die mannschaft liegt ihm mit sicherheit besser.außerdem verlässt ja hleb den verein,es gäbe eine offene position.

aber tottenham......

ein interview mit maminjo vom 29.12.2007

"Ne puštamo ga ni za 100 milijuna"
"Ovo je jedna sasvim druga situacija, nema nemoralnih ponuda. Da slučajno za Luku dođe ponuda od 100 milijuna eura, ja ispisnicu neću potpisati. To može jedino netko učiniti umjesto mene i krivotvoriti moj potpis. Lukin ugovor traje do 2015., nema dvojbe da ćemo povećati njegova primanja i učiniti sve da mu pokažemo da je ovo prava odluka i da se ne osjeća zakinuto. On je to svojim držanjem zaslužio i dat ćemo mu sve što znanost, ljubav i dobrota mogu ponuditi. Već sutra dat ćemo tiskati 1000 dresova s njegovim prezimenom, koje će on potpisivati navijačima. Osnovat ćemo fan club Luke Modrića, dobit će svog privatnog fizioterapeuta, dat ćemo sve od sebe da bude sretan."
"Luka možda neće odmah prepoznati što smo ovom odlukom željeli postići, ali postoje mudri ljudi koji će mu to dočarati. Ovo je mudra odluka kojom smo pokazali da nije bitan ni Modrić, ni Barišić, nego Dinamo. Smatramo da smo mnogim našim igračima dali sve; afirmaciju, ime, novac, mogućnost da igraju za hrvatsku reprezentaciju, a sada je vrijeme da se nešto Dinamu vrati. Jednog dana u almanasima će se vrijeme dijeliti na ono prije i poslije Luke Modrića. Ovo je novi moment našeg kluba i malo je onih klubova u svijetu koji su u stanju odbiti ovakve ponude."- pričao je bez zaustavljanja.

:app::app::app::)

Modriæ ostaje u Dinamu, Mamiæ ga ne da ni za 100 milijuna - Sport - Index.hr

Zum Glück ist er nicht zu Chelsea, Arsenal, Barca, Real, Millan, Liverpool.
Bei den Spurs hatt er richtige Chancen sich einen Stammplatz zu erkämpfen.
Jetzt Spielen ja 3 Junge Kroatische Spieler in der besten Liga der Welt.

Zum Glück ist er nicht zu Chelsea, Arsenal, Barca, Real, Millan, Liverpool.
Bei den Spurs hatt er richtige Chancen sich einen Stammplatz zu erkämpfen.
Jetzt Spielen ja 3 Junge Kroatische Spieler in der besten Liga der Welt.

Eigentlich sind es 4:

Kranjcar (Portsmouth)
Eduardo (Arsenal)
Corluka (Manchester City)
Modric (Tottenham)

8)

Zurück
Oben