Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Montenegriner - Serben

Glauben ist nicht Wissen

Lächerlich machen sich höchstens die Serben mit ihrer Regierung

Lebt ihr oder liegt ihr noch ?

The-Kosovo-Maiden.jpg

Ich behaupte nicht es zu glauben, nein ich weiss es und ich bin mir sogar sehr sicher es besser zu wissen als du!:app:

Aber um ein paar Serben zu provozieren bist du dir für nichts zu schade!::roll:

Ich denke schon das die Crnogorci ethnisch gesehen Serben sind aber heute 'ne eigene Identität haben, soll ihnen nur recht sein. Die Österreicher haben's ja auch...

Xe xe xe

Ok. Ali...

Sta ako ti crnogorci sa severa hocu da budu deo srbije? Oni su srbi kao ja po regionalnom crnogorac kao ja naprimer sumadinac. I sta ako Herceg Novi hoce da bude deo srbije? Mozda Budva?

Tako i tako kad Republika Srpska postane deo srbije onda herceg novi tako reci granici sa srbijom kao i sever crne gore. Znaci ako tu vecina hoce da budu deo srbije onda sto da ne. Nek se uradi referendum i ako dobiju 55% onda postanu deo srbije.^^

pa dobro, ako recimo dio raske-oblasti sto je u crnu goru oce da bude dio srbije, sto da ne, i logicnije je da se spoje "dva dijela" raske-oblasti, ja nebî imao nista protiv, ali nevjerujem da ce to dopustit milo i kompanija, i ja bi onda bio gradjanin srbije :mrgreen:

za herceg novi nevjerujem, mnogo je mali dio, da je recimo cijeli onaj dio sto se granici se republikom srpskom i nekako, ali ovako mislim da nema ni teoretske sanse, ali istina da se vecina novljana deklariraju ko srbi :wink:

Zurück
Oben