nije ti to isto prika... naziv nismo nikad minjali, uvik je hajduk iz splita, i bija, i osta
je, dakuce, dinamo je osnovan 1945 i zdravo... kakvih bolan 100 godina...
andabak je dionicar... kerum je gradonacelnik splita, a split ima najveci udio dionica... ali smijen te nesto positit... znas li za projekt "nas hajduk"? ajd malo se raspitaj
mi smo uzeli stvar u nase ruke, navijacke, za dobrobit hajduka... to navijaci iz belog zagreb grada nece uspit jer im je a.) maminjo prejak igrac b.) zato sto je maminjo kupija vecu navijaca c.) zagreb (nazalost) nije nogometni grad...
prognoza moja za vikend:
hajduk: 1
dinamo: 0
gol iz penala (dvojbenog)
onda sljedi prekid igre zbog dima
nakon utakmice bit ce preskonfernecija...
balakov na upit dal je gol bio regularan: igrala smo mnogo dobro i zasluzeno smo pobedili... penal je bio cist ko suza...
mamic novinaru na upit sta misli o utakmici: djubre mucko, mrs, dosel si me provocirat, djubre jedno mucko... ma jebem ti mater novinarcicu, vi ste svi protiv hrvatske, ja sam najveci domoljub, ja i moj brat smo stvorili ovaj dinamo... itd itd
tomasov: aaaa staaari, ono kaaa, a mislin da smo dobro odigrali, mislin ono, dobro smo stajali i zaaatvarali prostoriju... aa, ono ka, idjemo sada negdi na cajke da proslavimo ono ka, dobili smo e, ono, dinamo, jeli... ae, mislin da smo zasluzeno dobili ono...