Aktuelles

Nachrichten aus Albanien

Mal

Legende
https://www.botasot.info/aktuale-l...ne-shtet-dhe-per-buke-jane-me-te-pasur-se-ne/

Guter Kommentar und noch bessere Kommentare:

Teneqja shpejt nxehet dhe shpejt ftofet---Kam qelluar rastesisht ne nje shtet te Europes kur u rrezua nje aeroplan udhetaresh civil me 200 persona ne bord,,,,,,Rast shume i dhimbshem,dhe na sherbeu si teme me nje vendas KOLEGE te atije shteti-----Pyetja ishte,,,,pse ne publik nuk po flitet per rastin perveq qe mediat e dhan dy dite,dhe vazhduan me tema tjera,,,,Ai ma ktheu,qka na bjen nese ne flasim per rastin,,,shume keq qe ka ndodhe e dime te gjithe,,,por me verbalizma nuk sherohen pasojat,,,tani me kete problem merren organet perkatese,---Tek ne, nje aksident me veture me u ba,,,vrapojne gazetaret,o me mujte edhe duke vdeke e incizojne,i shkojne tek shtepia,ne dite varrimi,,,thjeshte shtiraven ne maksimum,duke menduar se po bajne gjest human....a ne fakt qellimin e kan tjeter kund,,,,,,POPULLI EUFORIK ashte popull frikacak,,,,ne e di qe jeme euforik

200 euro e kam pagu dy dhoma gjat luftes ne tirane...shumica e kosovareve kane pague...me ndihma te kosovarve jane ngi buk...
Kurr ate kufi mos e kalofsha...

e vertet se Kosovaret gjithmon nguten dhe e teprojn = kah do me shku tash gjithe ato ndihma ? 70% rrugve dhe ne borllog, po gjithe ato miliona ? 80% ne xhepa te partis socialiste
Thank you budallakia Kosovare
 

Albokings24

Cool Daddy
https://www.botasot.info/aktuale-lajme/1194783/berisha-boll-me-me-ndihma-ata-kane-shtet-dhe-per-buke-jane-me-te-pasur-se-ne/

Guter Kommentar und noch bessere Kommentare:

Teneqja shpejt nxehet dhe shpejt ftofet---Kam qelluar rastesisht ne nje shtet te Europes kur u rrezua nje aeroplan udhetaresh civil me 200 persona ne bord,,,,,,Rast shume i dhimbshem,dhe na sherbeu si teme me nje vendas KOLEGE te atije shteti-----Pyetja ishte,,,,pse ne publik nuk po flitet per rastin perveq qe mediat e dhan dy dite,dhe vazhduan me tema tjera,,,,Ai ma ktheu,qka na bjen nese ne flasim per rastin,,,shume keq qe ka ndodhe e dime te gjithe,,,por me verbalizma nuk sherohen pasojat,,,tani me kete problem merren organet perkatese,---Tek ne, nje aksident me veture me u ba,,,vrapojne gazetaret,o me mujte edhe duke vdeke e incizojne,i shkojne tek shtepia,ne dite varrimi,,,thjeshte shtiraven ne maksimum,duke menduar se po bajne gjest human....a ne fakt qellimin e kan tjeter kund,,,,,,POPULLI EUFORIK ashte popull frikacak,,,,ne e di qe jeme euforik

200 euro e kam pagu dy dhoma gjat luftes ne tirane...shumica e kosovareve kane pague...me ndihma te kosovarve jane ngi buk...
Kurr ate kufi mos e kalofsha...

e vertet se Kosovaret gjithmon nguten dhe e teprojn = kah do me shku tash gjithe ato ndihma ? 70% rrugve dhe ne borllog, po gjithe ato miliona ? 80% ne xhepa te partis socialiste
Thank you budallakia Kosovare
Si me duket ti paske Probleme me vetveten tani me tjert.

Me vjen shum keq per ket mendim.
 
Oben