mosnik
Ultra-Poster

neka dodik i čovketa još sto godina vladajuA kao vas on uopće ne tangira
Aber lustig ist das schon, so von der anderen Fluss Seite das Gejammer zu beobachten![]()

To bolje za BIH

neka dodik i čovketa još sto godina vladajuA kao vas on uopće ne tangira
Aber lustig ist das schon, so von der anderen Fluss Seite das Gejammer zu beobachten![]()
Bosnjacima, samo onima koji vjeruju, Bajram Serif Mubarek Olsun
Ni za koga to nije dobro, samo si ti plitak da bi to skužio. Živiš u Germaniji, boli tebe uvo za narod u BiH.neka dodik i čovketa još sto godina vladaju
To bolje za BIH![]()
Šta pizdiš?Ni za koga to nije dobro, samo si ti plitak da bi to skužio. Živiš u Germaniji, boli tebe uvo za narod u BiH.
Slažem se ….Ni za koga to nije dobro
a ti u dansko jeldeŽiviš u Germaniji,
ne nego careboli tebe uvo za narod u BiH
Kenjaš stariŠta pizdiš?
Koga da biraju? Sve je to isto, nema tu izbora.Slažem se ….
Zato se bira da se menja …
ako ljudi ne žele da se menja stanje NEK dalje biraju ublehasa poput dodik&covic …rezultat je da ako ne učiš od grešaka budi gladan i brusi da si neki Srbin /hrvat ….a frižider prazan…
Ma jok bolan, nisi ti to skont’o. Evo ti prevod "lako je tuđom čunom gloginje malatiti".a ti u dansko jelde![]()
Kao da tebe boli kurac za Srbe u RS. Koji si ti ublehašne nego care
Dodik preko 20 godina uništavao RS A tamo dosta ljudi još u zablude vjeruje u moćno RS ..
Isto ko tvoji o čovketa i treći entitet…
Mein persönlicher Post der WocheKenjaš stari
Koga da biraju? Sve je to isto, nema tu izbora.
Ma jok bolan, nisi ti to skont’o. Evo ti prevod "lako je tuđom čunom gloginje malatiti".
Aber das wirst du auch nicht verstehen
Kao da tebe boli kurac za Srbe u RS. Koji si ti ublehaš
PS. Što pišeš ekavicu? Sigurno si porijeklom sandžo
Ma jok ti ne kenjas ???Kenjaš stari
Sorry nemaš pojma …ima izbora samo treba malo izaći , ne razmisljat kao tele ..al ti ćoban nemaš razumjevanjeKoga da biraju? Sve je to isto, nema tu izbora.
Skonto sam buraz ,nego ti neki stvari nekontasMa jok bolan, nisi ti to skont’o. Evo ti prevod "lako je tuđom čunom gloginje malatiti".
Ma care želim da je u RS med i mlijeko ….i da ljudi živi u rahatluka….jal teško kad biraju takve mamlaze …Kao da tebe boli kurac za Srbe u RS. Koji si ti ublehaš
Srbin sam buraz …PS. Što pišeš ekavicu? Sigurno si porijeklom sandžo
Ja vise nista ne kontam, dobro nam onaj LgMartin zbori...Srbin sam buraz …
laut deutscher Behörde hab ich die deutsche und die serbische Staatsangehörigkeit…Ja vise nista ne kontam, dobro nam onaj LgMartin zbori...![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen