Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Griechenland

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 9433
  • Erstellt am Erstellt am
Έλα τη φοβάσαι μιλά ελληνικά τη περιμένεις.

ama den les tipota esi ise o malakas oxi ego :-)....aftos o juftos nomisi pos ine hard epithi ine paok :-) :-)

- - - Aktualisiert - - -

to trollaki ise esi

Mpori na ine kai i Ilikia......File ego echo tossa kani pou dhen me niasi an kai akuo proti Prosvoli.......Ego ime Iremos kai echo Chrono kai perimeno kai Parakoulouthao ta Pragmata pos kai pou pane. Esi as kai na mas kanis ton pio Patrioti apo emas, alla afta ine mono Loya edo. I Praxi ine to Afto, kai tipota allo.

Ego sou leo oti emis edo olli imaste foweri Patriotes, alla o kathe enas me ta Metra tou. Aftos pou dhen ine tosso Agrios san essena, mpori na ine megaliteros Patriotis.
Olli masi poname jia tin Patrida pou kiverniete apo Malakes kai Kleptokrates. Sigura.
Kai palli omos ine megali Malakia edo mprosta kai messa sto Theatro na echoume afta ta Pechnidia..........

Ego perimeno afti tin Stigmi na erthoun i dikimou kai na fama Kreas me Spaganakia ( Etsi to leme? Spargel) ......kai jiafto ime sigoura pio issichos apo kapios anorganotous :) :) :)
Kali Mera sas ollous- nas'te kala :wave:

Mpori na ine kai i Ilikia......File ego echo tossa kani pou dhen me niasi an kai akuo proti Prosvoli.......Ego ime Iremos kai echo Chrono kai perimeno kai Parakoulouthao ta Pragmata pos kai pou pane. Esi as kai na mas kanis ton pio Patrioti apo emas, alla afta ine mono Loya edo. I Praxi ine to Afto, kai tipota allo.

Ego sou leo oti emis edo olli imaste foweri Patriotes, alla o kathe enas me ta Metra tou. Aftos pou dhen ine tosso Agrios san essena, mpori na ine megaliteros Patriotis.
Olli masi poname jia tin Patrida pou kiverniete apo Malakes kai Kleptokrates. Sigura.
Kai palli omos ine megali Malakia edo mprosta kai messa sto Theatro na echoume afta ta Pechnidia..........

Ego perimeno afti tin Stigmi na erthoun i dikimou kai na fama Kreas me Spaganakia ( Etsi to leme? Spargel) ......kai jiafto ime sigoura pio issichos apo kapios anorganotous :) :) :)
Kali Mera sas ollous- nas'te kala :wave:
EGO DEN IME YPER PATROTIS JAFTO DEN KSERO TI PROVLIMA TRAVAS KAI GRAFIS KATA EMENA ....Ama lai kapios tetia malakie san ton paok , den sage ich einfach meine Meinung mehr nicht

es ist an der zeit, dass du uns deine fakten zeigt...dreckiger antigrieche

- - - Aktualisiert - - -

du dreckiger antigrieche dein tzipras verkauft sogar den namen makedonia ..du bist absoluter dreck

- - - Aktualisiert - - -

du dreckiger Hund ...wo wohnst du ? ich bin bereit mich mit dir dreckiger köter zu treffen...sag bescheid du bist der absolute Abschaum

Das ist sehr niedriges Niveau von dir.
Wenn du eine Diskussion führen wills, können wir das gerne machen, aber wenn du anfängst zu beleidigen ohne einen Grund, brauchst du mich nicht zitieren...ich werde nicht darauf eingehen.

Brauchst deine Nerven nicht wegen paar Korrupten Politiker kaputt machen.

Lerne dich zu beherrschen, und verschiedene Meinungen zu akzeptieren.

Kalimera

Zurück
Oben