SeRbIaN_GiRl schrieb:Negotin je moj rodni grad i veoma je lep.Retko idem u njemu jer od kako su oni seljaci Vlasi poceli da silaze u grad, grad postaje ruzan i prljav. Oni oni dovode stoku u grad i prljaju grad tako da grad koji je bio prelepi gubi svoju lepotu a i pocinje takoreci da smrdi.Oni svojim kapama podsecaju me na siptare. Sva sela oko Negotina su uglavnom vlaska.Vlasi su narod koji utrosi sve svoje da naprave velike kuce koje sa spoljene strane izgledaju prostrane i velike a unutar su gore nego supe za drva ili neke podrume iz davnih vremena. Sve to oni rade samo da bi njihova kuca bila vece od kuce njihovog suseda odnosno komsije.Tako reci to su narod koji neznam ni zasto zivi vec da je njihov zivot uzaludan.
PS.: Ja kad bi zivela takav zivot onda bih donela odluku da se ubijem jer takav zivot jeste gori no zivot u kamenom dobu
PA ok uredu je to sve
ako tako zivu
nego odakle su oni to su srbi jel samo neki vlasi
ako su tu od svakad nema sta da se bunite ljudi kupuju i radu posteno
isto kao sto niko nesmije da kaze da mi sandzaklije idemo za tursku jer osim vere nemammo sa njima nista mi smo na onu zemlju sandzacku od svakad samo druga vera