Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

News aus der Republik Nordzypern

Ne sabırı lan ağzımı bozdurma vatan toprağı söz konusu ve AKP toprak satıyor her an kalleşler özerklik ilan edecekler.

Agzini bozma,hattini bil.
Burda küfür adam olan kisiye yakismaz,kulagina küpe olsun.
Sen özgürce düsünceni söylüyorsun,bizimde kendimize göre bildiklerimiz var.
Anadolu topraklarinda asirlardir beraber yasiyoruz,bunu ne PKK nede senin gibi bu topraklari uzaktan taniyanlar boza bilir.

Agzini bozma,hattini bil.
Burda küfür adam olan kisiye yakismaz,kulagina küpe olsun.
Sen özgürce düsünceni söylüyorsun,bizimde kendimize göre bildiklerimiz var.
Anadolu topraklarinda asirlardir beraber yasiyoruz,bunu ne PKK nede senin gibi bu topraklari uzaktan taniyanlar boza bilir.

Seni akılsız sanki sen avrupada yaşayan Türk olarak Türkiyeyi iyi biliyorsun. Ben KKTCde kalmış birisiyim, doğuyada gitmişliğim var. Ordaki sorun kürt halkı değil, sorun PKK ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetinde.

TC hükümeti doğuyu kontrol etmiyor, edemiyor ve güneydoğu kendini yönetiyor şu anda. Devlet hemen PKK ile müzakereleri bitirip doğuda sıkıyönetim ilan etmesi lazım. Asker sokakları kontrol edip, kontrol edemediği yerleri kontrol altına alması lazım.

Seni akılsız sanki sen avrupada yaşayan Türk olarak Türkiyeyi iyi biliyorsun. Ben KKTCde kalmış birisiyim, doğuyada gitmişliğim var. Ordaki sorun kürt halkı değil, sorun PKK ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetinde.

TC hükümeti doğuyu kontrol etmiyor, edemiyor ve güneydoğu kendini yönetiyor şu anda. Devlet hemen PKK ile müzakereleri bitirip doğuda sıkıyönetim ilan etmesi lazım. Asker sokakları kontrol edip, kontrol edemediği yerleri kontrol altına alması lazım.

Senin ne ayak oldugunu cikardadim,Osman Pamukoglu ne kadar oy aldi,iste okadar degeriniz var...

Senin ne ayak oldugunu cikardadim,Osman Pamukoglu ne kadar oy aldi,iste okadar degeriniz var...
kapiya kiliti bile vurdu pamukoglu sadece partide ismi geciyor bizim kibrisli ayakta uyuyor:D
HEPAR Genel Baskanı emekli pasa Osman Pamukoglu partisini kapatma kararı aldı:
Ac dediler actı kapat dediler kapattı boyunun ölcüsünü aldı.
Pasa pasa kurdu partisini simdi de pasa pasa kapatıyor..Rüzgara karsı kürek cekilemeyecegini anladı sonunda demek ki:)

Zurück
Oben