Bak Kewell bizim vatansever Kürt kardesimizdir.
Tamam adam AK partili,her insanin bir hatasi var :
Galatasarayli olmasi onu kurtariyor...
http://www.balkanforum.info/f12/tuerkiye-nin-hangi-boelgesindensiniz-214000/#post3197905Aksarayli degil miydin kardesim?
Vatansever mi lan ISIS threadte pkk yi nasil savunuyor baksana. TurkishCypriot gibi kimligi belli olmayan bir hain dikkat etmek lazim.
aksaray
arkadaslarimin kürt oldugunu söyledim. onlar pkkli filan degil milli görüsde kuran derslerinde tanistigim kisiler.Ozaman kürt degilsin sen.Neden kürtlerin avukatligini yapiyorun sen?
Hadi türk ve kürt kardesdir diyorsundur,tamam onu anladimda.Pkkya gösterdigin ilgiye anlam veremiyorum.ak partili degilmisin sen?
Seni cözemedim ben.
arkadaslarimin kürt oldugunu söyledim. onlar pkkli filan degil milli görüsde kuran derslerinde tanistigim kisiler.
Çok güzel, işiniz yok milli görüş gibi radikal gruplara git beynini yıkasınlar.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen