Ravnokotarski-Vuk
Gesperrt
Kosovo kann sich auch Albanien anschließen![]()
Bis auf den Norden.
Mit serbischem Sonderstatus und serbischer Polizei in den Enklaven.Kosovo kann sich auch Albanien anschließen![]()
Mit serbischem Sonderstatus und serbischer Polizei in den Enklaven.dannm macht es bumm!
Bis auf den Norden.Mit serbischem Sonderstatus und serbischer Polizei in den Enklaven.

Sta je bilo? Nije vise Kosovo srce Srbije?![]()
Za mene je srce Srbije,sjeverna Dalmacija, Srbija je u sjevernoj Dalmaciji
YouTube- Kninjanke-Kninjanka bez Knina
Opet ti nesto sa youtube´a
Za tebe je Dalmatia Srbija?![]()
Nije Srbija ali Srpsko, i ne sad Zadar i Sibenik.
Ali Knin, Benkovac, Obrovac, Kistanje, Drnis i Gracac
Hrvatska Drzava, Srpski Narod, Srpska ZemljaNema to veze sa Srbijom.
Nasa Zastava nije ova:
![]()
Nego ova:
![]()
Nije sve sto je srpsko Srbija, onda bi i Sorbenland u istocnoj Njemackoj trebala biti Srbija, al to nije tako![]()
Ma znas da me boli kurac sta je za tebe
Ja znam da je sve to Republika Hrvatska
Pa ti sanjaj....
Aha, i Odzak je Hrvatski, i Siroki Brijeg, i Novi Travnik, i Busovaca, ma da sve do Drine, a Srbe trebaju preko Drine ili nestat, i samo zivjet u njoj cistokrvni Hrvati katolicke i islamske vjere.
Pravi si demokrata moj Posavcu...
Jel Knin nije u republici hrvatskoj? Wenns dir nicht passt kannst du ja abhauen, aber eine RSK wird es nicht mehr geben...
Gdje sam ja reko da srbe trebaju nestat? Odzak, Siroki Brijeg, Novi Travnik, Busovac...to je sve Bosna i Hercegovina. Ja neznam sta je tebi?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen