kann nur ein satz...
volim te
Ja te volim.....
nič se ne dogaja moj bratKak smo bratko Slovenac ,kaj delas ?
Sretan ti Praznik !
20 let Slovenije !
I ja volim sve sto je lijepo
nič se ne dogaja moj brat
Edo Libido u priči; Oj životna ironijo, životinjo neosedlana.
„Hajde bona skini gaće.“ Govoro joj je Edo Libido.
„Kako ću skinut kad me držiš za pičku?“ Gunđala je ona.
„De sad!“
„De!“ Ponovila bi ona.
Sami čin ne bi trajao više od pet minuta, par guranja i vađenja pa bi joj svršio po stomaku, otkino par listića tolet papira, obriso kurac, zapalio cigaru i buljio u prazno, zadovoljan sobom. Ona bi ga pošla zagrlit, on bi je odgurno. Tad bi navukla pantole na svoju debelu celulitom prošaranu guzicu i pila. Nalokavala bi se dok ne bi doživjela onaj orgazam koji je izostajao. Edu je za to bolio kurac, ganjo je sebe i svoj gušt.
„Ti mene ne voliš.“ Mrcvarila bi ga ona.
„Ne volim jadna, đe ću te volit.“ Odgovaro bi on s podsmjehom.
„Koji si ti kreten.“
„Šuti narkomanko.“
Ona bi tu nešto ko lafo počela plakat i ridat al ni to ne bi moglo raznježit Edino bedušno tijelo.
„De da ti sad svršim u usta.“ Pokazivo joj je on kurac u erekciji koji je zbilja mnogo voljela.
Ovaj put bi sve trajalo i malo duže, do sedam, osam minuta. S tim što ga je moro sam izdrkat jer je ovoj ruka bila tolko omlitavljena od žestokog alkohola da ga nikako nije mogla prihvatit čvrsto kako bi to on sam uradio. Tad bi otišao u kupatilo, ušo u kadu dobro opro kurac i ispišo se. Pa bi vrativši se nazad u sobu i sam nastavio pit.
„Što me bolan ne voliš!?“ Pitala bi ga ona ženski manipulativno.
„Jer si kurva.“
„Nisam.“
„Jesi ba.“
„Nisam.“ Pa bi tu pokušala da ga poljubi u usta.
„Idi jadna operi ta usta.“ Uništavio bi on svaki trenutak romantike.
„Što si grub tolko!?“
On bi šuto i pušio.
„Boli te kurac.“
Slijedeći dan bi se našao s nekom mističnom hipsterkom koja je pokušava da ga impresionira knjigama, filmovima muzikom, svim onim stvarima koje su njemu bile „na jedno uho ušlo na drugo izašlo“. Namjerno bi joj govorio;
„Taj bend je sranje.“
„Ta knjiga je ko muda.“
„Taj film možeš sa svojim prijateljima pederima pogledat.“
„Koja si ti kretenčina.“ I opet bi mu dala pičke.
Zajebavo je za sve;
„Kake ružne čizme.“
„Đe nabavljaš tu HTZ opremu, treba i meni za placa,“
„Taku je torbu moj djed u partizanima noso.“
Čak su se jednom dvije dobre prjateljice posvađale oko toga kojoj je reko da je gluplja;
„Nije, meni je reko da sam kobila.“
„A meni je reko da sam kravetina.“ Hvalila se ona.
„Zato je meni kazo da sam pretila krmačica.“ Likovala bi bulimična drugarica.
Stvarno je čudno djelovao na žene, a one, one kao da su same to tražile. Kao da su iz svojih dosadnih veza gdje su bile obasipane pažnjom i poklonima bježale njemu u ruke kako bi bile mentalno sakaćene, maltretirane, mučene, ubijane u mali mozak, jebane u tintaru. Kao da ih je gušilo mjaukanje i nježno tepanje kojim su bile futrovane od strane svojih partnera.
„Bebaro.“ Izgovoreno u vezi. Kod Ede bi se pretvaralo u;
„Kozo glupa!“
„Cici-mici.“ Bi dobivalo konotaciju svinjećeg hroktanja kako bi joj dočarao koliko je prekardašila na kantaru, kojim su se, onima koje to ni znale, vagale životinje, objašnjavao bi Edo pedagoški.
Jednom je prilikom zaglavio s nekakvom feminističkom kalašturom koja mu nije htjela dat pičke čitavih petnest dana ali on je bio uporan;
„Nisam ja muški šovinista!“ Objašnjavao bio on.
„Ti si pederčina, samo to sebi nećeš da priznaš.“
„Možda.“ Pokušavo je Edo taktiku – vuku niz dlaku.
„Nije možda neg jesi.“
„Pa et.“ Nastavio bi Edo milovat vuka.
„I pičkica.“
„I garant si imo loš odnos s ocem.“
„Garat te mama kratko dojila.“ Nastavljala bi ona nepodnošljivu i tjeskobnu psihološku tiradu.
„Možda.“ Opet bi Edo bezdušno.
„Možda ti je mama i kurva.“ Tu ona već i prečera.
I tako se danima redalo možda po možda, pa ti nakon mjesec ona posusta baš kad je pomislila da je od njeg napravila poslušnog muškarca da joj pravi i čuva djecu dok ona njeguje karijeru i akademske uspjehe. Sam čin kao i uvijek nije trajao dugo, pet-šest minuta, tu on i njoj svrši po stomaku, obuče pantole i izađe iz kuće. Ona je kasnije u nervnom slomu polupala pola kuhinje, iživljavala se nožem na namještaju i cijepala knjige i brošure jer joj je ovaj na izlasku reko;
„Tvoja je mama kurva.“ I bacio joj materine gaćice pod nos.
Sve svoje dogodovštine je Edo pričao najboljoj prijateljici Luni koja bi se kikotala i pomalo odobravala to što ovaj radi. Edo se jedino prema njoj ponašao kao gospodin, kupovao joj bombonjere, izvodio je na ručak, i uopšte u njenoj blizini se ponašao kao pravo pitomo pseto. Jedino nju od svih njih nije naguzio, a htio je, htio je više nego ikog, naravno, inteligentna žena je to nanjušila pa ga je mrcvarila i maltretirala ne iz objesti, jer je i sama bila pomalo zaljubljena u njega, nego više iz ljubomore koja ju je polako pretvarala u maligno osvetoljubivu ženu. On o njenom ljubavnom životu nije ništa znao jer se ona pretvarala da je u celibatu i da je sa muškarcima već odavno završila. Reko bi čovjek fina.
Kad bi je Edo pito;
„Imal kod tebe šta!?“
„Ma nema ništa.“ Zagonetno bi se smješkala ona.
„Baš ništa?“
„Ništa.“ Ozbiljno bi odgovorila sa mističnim smješkom na licu prisjećajuć se noći prije dok joj je goloj i oznojenoj debeli privatnik s kojim se guzila šaptao na uho;
„Đe ti je onaj tvoj idiot Edo!?“
„De ba, nemoj tako.“ Lafo bi negodovala ona.
„Jel ti kupio kakav novi parfem?“
„Jest.“ Odgovaral bi ona ljutito.
„Džaba ti parfem, kad si ružna, debela krava.“ Odgovaro bi joj trbušasti privatnik zlobno se cerekajući, dok mu je Edo u nekakom glibu guzio kćerku i svršavo joj u dupe, govoreć joj kako joj može gatat iz strija.
Bon Appetit.
Wer sich der dalmatischen Sprache mächtig machen will, der siehe hier -> [WICHTIG]Dalmatinski Rijecnik - CALIFORNIA MAN - Blog.hr[/WICHTIG]
Strava i uzas jebote ;-),ali neka, bilo je bar jebacine :
Duušer;2726435 schrieb:Der mit Abstand schwulste Dialekt:toothy10:.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen