Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nur in kroatischer Sprache ,serbischer Sprache und bosnischer Sprache !! .

Sve teže baratam malim smiješnim sentimentima, i kad danas pričam o tome, čini mi se da stvar zvuči kao "Romeo i Julija" na japanskom. Mislim da bi bilo bolje kad bih izvukao neko drugo pitanje. A, u stvari, i nema potrebe da se vadim. Ljubav je šešir koji ti odlično stoji jedne sezone, a već sledeće se svi smiju kad ga natakneš na glavu.

Baš prošle noći...Učinilo mi se da čujem kako plačeš...I moliš me da dođem...I da te držim u zagrljaju...Mogu da čujem tvoje molitve...Tvoj teret ja ću da nosim...Ali prvo mi treba tvoja ruka.. I onda zauvek može početi...

Mala ohola princeza nije znala da je tražim. Dani su se nizali kao laste na žici, u poštansko sanduce stizali su samo racuni i tatini pozivi za sastanke u mesnoj zajednici, i ona se prelomila kao tanana baštenska trska.
I nazvala...
A da je znala da je tražim?
Znak pitanja...
Kasnije sam najbolje prolazio sa devojkama koje nisu znale da ih volim, ali, nisu znale jer ih nisam ni voleo, i to je, ipak, nešto sasvim drugo.
Ovo je bilo nešto sasvim prvo.

Nisam imao sluha za njene uznemirene i drhtave šapate baš onda kad su mi javljali ono što sam toliko želeo čuti,pomislila je da je ne volim više..Tako to ide..Ostavio sam je predugo u onim Opasnim Ćutanjima,u onim tišinama u kojima je ona jedini sagovornik i u kojima se o meni definitivno ne priča ništa dobro...I tu smo gdje smo...

Zove crnogorac zenu:"Zeno!!!!!Zenoooo!!!"
"Sto je"?-odaziva se ona.
- "Dodji ovamo"
-"Evo..Sto je?"
-"Nacrtaj mi na ledja shahovsku tablu"
-"Shto da ti crtam sahovsku?"
-"Aj ti crtaj kad ti kazem"

Nacrta mu ona i kaze:"Evo,nacrtala sam"
A crnogorac joj kaze:"E aj sad pochesi me na Be 4

evo nesta sa Hrvate,srbe i Muslimani...
Marchelo ft. Edo Maajka - Suze (Serbian rap) - YouTube

O tata, reci zar danas treba da mrzim Hrvata ili Muslimana?
Pa sve nas muci ista rana iz starih dana!
Ljudi su ljudi, bez obzira sa ovog ili onog meridijana.
Iste nas stvari plase...
Oprosti nam grehove nase.
Oce nas!
Ja nisam taj sto zna, al' nadam se da bar ti znas
otkud toliki bol, suze i strah?
Pepeo pepelu i prah opet postace prah,
al' niko nece znati sto je na brata pucao brat

Ozenio se Crnogorac i ka sto je red,prvu bracnu noc krece sa zenom u aljine.
Skide se,leze i krenu da spava.Ona nevjesta lezi,ceka...on nista.
-Cojku...ja sam navikla,kad legnem,da me majka privije uz sebe...pa da me miluje po kosi...ne mogu,vala,zaspat drugacije!!!
-e,ako cu ti u ponoca ic za majku,oca mi .ebi !!!

:D

Zurück
Oben