Triglav
Spitzen-Poster
Welche Balkanteams haben bereits Medallien gesammelt
kroatien u.slowenien aus Ex-juga.Vom Rest keine Ahnung.
Welche Balkanteams haben bereits Medallien gesammelt
Ljubo Vukić i Marko Popović teže ozlijeđeni
Izbornici hrvatskih reprezentacija u rukometu i košarci suočavaju se s novim problemima. Za ostatak natjecanja Jasmin Repeša ne može računati na razigrivača Marka Popovića, dok je Lino Červar ostao bez lijevog krila Ljube Vukića. Problemi se gomilaju i u stolnoteniskim selekcijama
Baš kada se fokus hrvatskih ljubitelja sporta okrenuo prema momčadskim uspjesima u Pekingu, iz tabora hrvatskih kandidata za medalju dolaze loše vijesti. Jedino desno krilo na popisu Line Červara za prvi krug, Ljubo Vukić nakon susreta s Francuskom suočavao se s boli u mišiću kuka, a pregled je pokazao da je riječ o rupturi koja će ga odvojiti od ostatka turnira. Sreća u nesreći za rukometaše je to što je jedini pričuvni igrač Goran Šprem, također lijevo krilo. Proces za zamjenu igrača u zapisniku je u tijeku.
Mogućnost mijenjanja nema košarkaški izbornik Jasmin Repeša, koji će ostatak turnira vjerojatno igrati sa samo 11 igrača u rotaciji. Marka Popovića je, naime, u tijeku susreta s Argentinom zaboljelo stopalo i pokazalo se da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Liječnici nisu otkrili ništa alarmantno, ali Marko najbolje zna.
'Čim sam je osjetio, znao sam da je za mene natjecanje gotovo. Ništa, ostat ću s dečkima i ovdje vršiti terapiju, te navijati iz prvog reda. I bez mene oni mogu nastaviti zacrtanim putem', rekao je za Večernji list neutješni Zadranin. Vanjska linija tako je ostala na Tomasu, Planiniću, Ukiću i Kusu.
Da je riječ o zaista crnom danu hrvatskih olimpijaca, svjedoče i vijesti iz stolnoteniskog stožera. Zbog istegnuća prepona, pojedinačni dio natjecanja najvjerojatnije će propustiti Tan Ruiwu, a većih problema ima i Tamara Boroš. Ona je tijekom ekipnog dijela obnovila ozljedu gležnja, ali ne želi odustati od daljnjih nastupa na svojim posljednjim igrama u životu.
Ljubo Vuki? i Marko Popovi? te?e ozlije?eni – clanak – Olimpijada 2008
Das wars dann wohl mit den letzten Basketball hoffnungen!!!!
Kroatien hat heute fast überall verkackt auch im Schwimmen.
Bloss im Tischtennis haben sie glaub tatsächlich gewonnen.
Wieder eine....
Judoka Tong Wen (China) hat Gold im Schwergewicht gewonnen. Maki Tsukada aus Japan wurde Zweite, Lucija Polavder aus Slowenien und die Kubanerin Idalys Ortiz holten Bronze.
Judo: Schwergewichtlerin Tong Wen holt Gold für China - Olympia-News - FOCUS Online
Ale, ale, ale Slovenija...aber am 20.08 gibt's "batine"...
imaju i najvise da ulazu u sportRespekt an Slowenien... das kleinste Ex-Yu Land, aber bisher das erfolgreichste.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen