Ts61
Kurpfalz
Bizimkiler düzgün savunma yapmadilarki
Tarih konusuyor kanka bas edemedik malesef.Büyük Zafer olarak tek Prut Savasini bilirim gerisi hep hüsran.
Bizimkiler düzgün savunma yapmadilarki
Tarih konusuyor kanka bas edemedik malesef.Büyük Zafer olarak tek Prut Savasini bilirim gerisi hep hüsran.
Kirim Savasi unutma
Lakin dogru diyorsun kac savas yenildik onlara
Zamana bağlı. İkinci Viyana cıkartmasından sonra Osmanlı bitmişti zaten. Onlar yiğit olsa Tannenberg'de Hindenburga karşı hezimete uğramazlardı.
Pruth savaşı da pattı aslında. Ahmet Yeniçeriye güvenemedi. Edirne antlaşmasıyla bitti
Dogrudur Osmanli cok güc kaybetmisti fakat bu mazeret olamasz! Ruslar Tannenberg'de yenilmis olabilir fakat ben neticeye bakarim aga.Onlar sonunda yenmeyi bildiler fakat biz ruslara karsi onca savaslarda hep yenik düstük ozaman onlarada Helal olsun demek lazim.Demek ki bileklerini bükemedik.
Büktüğümüz zamanlarda oldu. Bana bak sende saklı bir rus hayranlığı var galiba![]()
Yetmemis gibi genelde tüm ecdadimizi yenerek asyayi ve birinci dünya savasinda kafkaslardan gelip anadolunun bir parcasini ellerine gecirdiler.Saka maka bu Ruslardan korkulur!
Ozaman Ruslar bir birlik degildi deniliyor.Ivan intikam aldi,Peter devam etti ve Katarina gerisini....
Rus Devrimi götümüzü kurtardi
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen