Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili

Panti

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili
"'Vatreni' su tehnički i taktički potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. Imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. I zato je velesila ma koliko je god mi mrzili"

Srpski su mediji dosta prostora posvetili hrvatskom porazu od Španjolske, jer suparnik smo im u kvalifikacijama za SP. Beogradski Blic u donosi naslov ”Kako je Rakitić “izbacio” Hrvate”. U nastavku piše:

- Da su “vatreni” poveli u toj 59. minuti, veliko je pitanje da li bi li se sada spremali za povratak kući. I Slaven Bilić se uhvatio se za glavu, znao je da je velika prilika otišla u nepovrat, jer da su dali gol, , Hrvati bi uišli u četvrtfinale.”

Milojko Pantić, poznati TV komentator, u kolumni za telegraf.rs napisao je:

- “Vatreni” su tehnički i taktički iznimno potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. I konačno, Hrvati imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. To je ono što Srbija nema, ni na travnjaku, ni na tribinama, a što naš izbornik Siniša Mihajlović pokušava uspostaviti pogrešnim načinom, sa zajedničkim pjevanjem himne. I zato je Hrvatska za nas velesila ma koliko je god mi mrzili. A to je važno znati prije jesenskog početaka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu”, piše Pantić koji je posebno oduševljen Lukom Modrićem:

- Taj “mali čarobnjak” posebna je vrijednost hrvatske reprezentacije. Takvog igrača mi nemamo još od vremena Piksija Stojkovića.”

Kurir se već polako bavi prijateljskom utakmicom između Srbije i Irske, 15. kolovoza u Beogradu. Tako je izbornik Mijhajlović za tu utakamicu pozvao Vladimira Stojkovića, vratara Partizana.

- Presretan sam, što drugo reći. Rekao sam izborniku da sam za Srbiju uvijek spreman i da ću se uvijek odazvati - rekao je Stojković.

Irce će u Beogradu sa klupe voditi Giovanni Trapattoni.

- Imam ugovor još dvije godine i nadam se da eće većina tovih igrača sa EP-a ostati - rekao je Trapattoni za Sportski žurnal.

sehe auch kein problem das zuzugeben!
der modric ist einfach ein ausnahme spieler wie der mit dem ball umgeht und spielübersicht behällt einfach genial!

Die EM hat gezeigt was wir draufkönnen, das wir ein Mannschaft haben die stark zusammenspielen kann. Aber wir bekommen einen neuen Präsidenten sowie einen neuen Trainer, der alles umändern kann oder auch wird.
Zudem vergisst nicht das wir während der Qualifikation schon ziemlich schlecht gespielt haben, deshalb muss es nichts heißen und Serbien hat genauso gute starke Spieler, teils bessere, und können sich auch noch steigern.
Deshalb sollte man Vorsichtig sein mit dem gehipe, nicht zu vergessen handelt es sich hier um Serbien und Kroatien.

pa sta, nek su velesila isto kao i u rukometu pa nas nisu dobili zadnjih par puta.
bar nije problem mu priznati, al njemu ne bi verovao ni kad dobro jutro kaze sa njegovim dosadasnjim biserima.
ja mislim da ce se savezi/treneri ko god dogovoriti na 2 puta nereseno plafon 1:1
da malo smire strasti koje ce garant vladati. ko protiv drugih izvuce vise bodova i gol razliku ide direkt, balkanska posla

Vatreni” su tehnički i taktički iznimno potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. I konačno, Hrvati imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. To je ono što Srbija nema, ni na travnjaku, ni na tribinama,

Das ist nicht korrekt, wir gehören mit Stolz zu den besten Fans in Europa...nur momentan wird diese Drecksnationalmannschaft boykottiert und das mit Recht.

Von den Fans? Wie kam es dazu?

jaja...wer so eine Scheisse spielt, gegen Slowenien ein 45 m Tor kassiert und von Estland auf die Fresse bekommt...hat es nicht verdient angefeuert zu werden. Die haben sowieso kein Geld, warum dann ins Stadion gehen ? Die ganze NM und Verband, korrput durch und durch...sta ce nam ?

Zurück
Oben