Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili

i mislis da to nasima nikad nece uspeti?

e moj kampfposter ti si kreten bolje da te nisu napravili.

milojko legenda

Mene pitaš?

Nigdje nisam reko da vam to neće uspijet, što vam nebi uspijelo jednog dana. Talenta imate, znanja imate. Vama samo fali naboj, vi kad pušite kurac, onda samo jer si međusobno pušite kurac, figurativno. Nemate ono neko zajedništvo. To vas jebe.

"'Vatreni' su tehnički i taktički potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. Imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. I zato je velesila ma koliko je god mi mrzili"

evo kako bi ja njemu odgovorio....; ))

Gospodine Panticu,
koliko god vi mrzite samog sebe i srpski fudbal, fubalere, svoju zemlju ili bilo sta, Srbija je bila i ostace Sportska Nacija !
Utakmica jos nije pocela a Vi Gospodine Panticu ste vec potpisali kapitulaciju. Tako nesto Gospodine Panticu mozete samo u vase ime da napisete a ne u ime "nas". Isto vazi za himnu, ako Vi imate problem sa
pevanjem himne, to je licno vase misljenje a svakako nije problem za narod, koji peva svoju himnu.
A taj narod svaki dan slusa pametne stvari ali i manje pametne. Podsecam, slusali smo nakon raspada Jugoslavije, da ce nasa "mala" Srbija nestati iz sportskog zivota. A sta se desilo ?! ta Srbija je osvajala u raznim Sportovima razne Titule i Trofeje, Svetska- i Evropska Prvenstva, pa cak i onaj cuveni Dejvis Cup. A tu smo slusali kako Nole nikad nece biti prvi na svetu, jel su Nadal i onaj Svajcarac RF suvise velika prepreka....pa gde bi bio Nole, kad bi mislio kao Vi, Gospodine ? A gde bi igrali Vidic, Kolarov, Ivanovic, Subotic.....kada bi razmisljali na vas nacin ?

ali eto, sta je tu je, sad slusamo Vas - a sta ste pricali pre dve godine kada su nogometasi sedeli kuci a srpski fudbaleri pobedili Nemacku ? A sta ako Srpska Reprezentacija pobedi Hrvatsku i izbori putovanje za Brazil ?! Siguran sam da cete opet biti medju prvima, koji zeli da cestita na velikom uspehu....
a na kraju mozemo se pitati, koliko vredi ta vasa cestitka ? kratki i jasni odgovor,
NISTA !!!!

Pozdrav
Baba Jula :))))

...wieso sollten die leute in serbien irgendwas an kroatien/kroatisches hassen?!....verstehe das nicht....

Zurück
Oben