Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili
Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili
"'Vatreni' su tehnički i taktički potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. Imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. I zato je velesila ma koliko je god mi mrzili"
evo kako bi ja njemu odgovorio....; ))
Gospodine Panticu,
koliko god vi mrzite samog sebe i srpski fudbal, fubalere, svoju zemlju ili bilo sta, Srbija je bila i ostace Sportska Nacija !
Utakmica jos nije pocela a Vi Gospodine Panticu ste vec potpisali kapitulaciju. Tako nesto Gospodine Panticu mozete samo u vase ime da napisete a ne u ime "nas". Isto vazi za himnu, ako Vi imate problem sa
pevanjem himne, to je licno vase misljenje a svakako nije problem za narod, koji peva svoju himnu.
A taj narod svaki dan slusa pametne stvari ali i manje pametne. Podsecam, slusali smo nakon raspada Jugoslavije, da ce nasa "mala" Srbija nestati iz sportskog zivota. A sta se desilo ?! ta Srbija je osvajala u raznim Sportovima razne Titule i Trofeje, Svetska- i Evropska Prvenstva, pa cak i onaj cuveni Dejvis Cup. A tu smo slusali kako Nole nikad nece biti prvi na svetu, jel su Nadal i onaj Svajcarac RF suvise velika prepreka....pa gde bi bio Nole, kad bi mislio kao Vi, Gospodine ? A gde bi igrali Vidic, Kolarov, Ivanovic, Subotic.....kada bi razmisljali na vas nacin ?
ali eto, sta je tu je, sad slusamo Vas - a sta ste pricali pre dve godine kada su nogometasi sedeli kuci a srpski fudbaleri pobedili Nemacku ? A sta ako Srpska Reprezentacija pobedi Hrvatsku i izbori putovanje za Brazil ?! Siguran sam da cete opet biti medju prvima, koji zeli da cestita na velikom uspehu....
a na kraju mozemo se pitati, koliko vredi ta vasa cestitka ? kratki i jasni odgovor,
NISTA !!!!
Pozdrav
Baba Jula
)))