M
Mačak
Guest
Vjerujem da ce Srbija izgubiti protiv Hrvatske.
I tko je taj covjek da upotrijebljava ovo "ma koliko god je mrzili".
A ja mislio da si moj zemo iz Bosne.
Apatinac, jest da više boli primit nakav gol u 120oj. Stvarno boli.
Ali nije sramota ispast u četvrtfinalu europskog prvenstva.
Ali ono što su vaši fudbaleri pokazali 2000 protiv Holandije recimo ili protiv Argentine, to je sramotno.
To bi bilo sramotno za svaku naciju tako postupat bez volje i motivacije. Tako da se mi možemo
prcat na osnovi "boli", jasno da je gadnije izgubit nako bezveze u 120 minuti, ali bogami, nismo se
osramotili ko neki. Naravno, nije se osramotio Peđa, Svetozar, Milivoje i Milutin ili svaki običan građanin
Srbije, ali vas osramotiše vaši fudbaleri.
Sad, šta je gore, to valjda ovisi ko kome želi turit kurac, razumiješ.
Mačak;3308209 schrieb:Vjerujem da ce Srbija izgubiti protiv Hrvatske.
na proslom ep prosli grupu prvi put nakon 98 i nikad se nisu obrukali (ekvador,japan..) jer nije bruka samo popiti 6 komada.
kluivert je imao dan karijere, a 2006 bolje da nisu ni otisli jer im navodno smetala himna zastava i sta ja znam.
imate dobru repku jer ste nacionalno obojani, ponosniji i od turaka sto je za ne verovati pa otud prolazak na euru.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen