Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili

Vjerujem da ce Srbija izgubiti protiv Hrvatske.

I tko je taj covjek da upotrijebljava ovo "ma koliko god je mrzili".

To je onaj što je govori na derbiju između Partizana i Crvene Zvezde:

"Evo izlaze igrači Partizana iz svlačionice. A evo bogami i naših."

Salko ili ona zadnja utakmica Zvezde i Hajduka
ni cvece nisu doneli
rofl.gif

Milojko Pantic-'ni cve

A ja mislio da si moj zemo iz Bosne.

Apatinac, jest da više boli primit nakav gol u 120oj. Stvarno boli.
Ali nije sramota ispast u četvrtfinalu europskog prvenstva.

Ali ono što su vaši fudbaleri pokazali 2000 protiv Holandije recimo ili protiv Argentine, to je sramotno.
To bi bilo sramotno za svaku naciju tako postupat bez volje i motivacije. Tako da se mi možemo
prcat na osnovi "boli", jasno da je gadnije izgubit nako bezveze u 120 minuti, ali bogami, nismo se
osramotili ko neki. Naravno, nije se osramotio Peđa, Svetozar, Milivoje i Milutin ili svaki običan građanin
Srbije, ali vas osramotiše vaši fudbaleri.

Sad, šta je gore, to valjda ovisi ko kome želi turit kurac, razumiješ.

na proslom ep prosli grupu prvi put nakon 98 i nikad se nisu obrukali (ekvador,japan..) jer nije bruka samo popiti 6 komada.
kluivert je imao dan karijere, a 2006 bolje da nisu ni otisli jer im navodno smetala himna zastava i sta ja znam.

imate dobru repku jer ste nacionalno obojani, ponosniji i od turaka sto je za ne verovati pa otud prolazak na euru.

(Arsenal – Ajaks): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece:
22. minutes
10. Bergkamp out
Komentar Milojka Pantica:
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"

"Na terenu su dva Stankovica, Dejan Stankovic i Dejan Govedarica"

(nekim je cudom prenosio utakmicu odbojkaske reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izostrava sliku sa vrha dvorane, iz pticje perspektive se vide igraci kako se zagrejavaju i on ce):
"Dobro vece prijatelji FUDBALA!"
(i tada nastaje pauza od dobrih 10-15 sekundi i nastavlja):
" ...i ostalih sportova."

(Farska Ostrva - Jugoslavija, 1997) "Savo Milosevic je postigao gol, to je 12 pogodak Save Milosevica za Saveznu Republiku Nemacku"

(400m u Atlanti) "U stazi cetiri je glavni favorit, Majkl Dzekson... Pardon, Majkl Dzordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze): "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."

(Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime"

(Jugoslavija - Češka, 1997): "Aut za Holandiju."

(Jugoslavija - Iran, SP Francuska '98):
"I evo izlaze Peruanci na teren..."
"Nasi nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je sesnaesterac prepun Peruanaca."
"Danas nije viden lep fudbal jer su se Peruanci uglavnom branili."

"U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."

na proslom ep prosli grupu prvi put nakon 98 i nikad se nisu obrukali (ekvador,japan..) jer nije bruka samo popiti 6 komada.
kluivert je imao dan karijere, a 2006 bolje da nisu ni otisli jer im navodno smetala himna zastava i sta ja znam.

imate dobru repku jer ste nacionalno obojani, ponosniji i od turaka sto je za ne verovati pa otud prolazak na euru.

2006 jest za svaku osudu. Nije mi krivo para šta sam potrošio, al mi krivo kad sam vidio kako su igrali protiv Japana, sasvim nemoćno. A onda priča protiv Australije.
Ekvador, Mexico i te šeme. Sunce ti jebem, kad ti igra neki Živković u obrani, šta možeš očekivat? To je bio sumrak tadašnje generacije i trebalo je dosta vremena
da izronimo iz one truleži. Bilić je to uspio. I veće zemlje od nas su se borile s problemima u smjeni generacije. I jebem mu mater, malo nas je, al nas ima i ipak je tu neka konstantnost. Kontaš.

i mislis da to nasima nikad nece uspeti?

e moj kampfposter ti si kreten bolje da te nisu napravili.

milojko legenda

nadam se samo da dobijemo kvalitetnog selektora, neka bude to i nenead gracan samo nek ne budu stimac ili blazevic...

Zurück
Oben