Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Parni Valjak neka Melje

und trotzdem hat Cibona Zagreb euch in Belgrad besiegt vor einpaar wochen^^

keine ahnung welche komplexe du meinst, aber ich weiss, dass ihr trotz dieser TOLLEN FANS verloren habt im eigenen stadion^^

jel ti mene malo zajebavas ?
ti ozbiljno poredjujes cibonu i partizan ?
i jos me pitas koje komplekse mislim...
ti da imalo obraza imas ovo ne bi radio...
smesan si skroz... jesam fino postavio video snimke navijaca, sta ti mesas tu neku cibonu koja realno ne moze ni da prismrdi partizanu ( sinoc je i barselona izgubila... e zamisli, desi se) desi se da i partizan izgubi protiv cibone... nista strasno... al kad cibona bude imala ovako slavnu istoriju i svetlu buducnost kao partizan, e onda bato moj, JAVI SE... da popricamo ozbiljno, ovako niste ni pomene vredni...

jel ti mene malo zajebavas ?
ti ozbiljno poredjujes cibonu i partizan ?
i jos me pitas koje komplekse mislim...
ti da imalo obraza imas ovo ne bi radio...
smesan si skroz... jesam fino postavio video snimke navijaca, sta ti mesas tu neku cibonu koja realno ne moze ni da prismrdi partizanu ( sinoc je i barselona izgubila... e zamisli, desi se) desi se da i partizan izgubi protiv cibone... nista strasno... al kad cibona bude imala ovako slavnu istoriju i svetlu buducnost kao partizan, e onda bato moj, JAVI SE... da popricamo ozbiljno, ovako niste ni pomene vreni...

Cibona je prva bez poraza, placi.

[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:

smesan si...
kao sto rekoh e zamisli barselona je sinoc isto izgubila... desi se
ma daj, i ja sam majmun... ono, jebo me konj kako sam glup, sto uopste s tobom razgovaram...
plitak si ko tanjir, kako covek moze tako biti iskompleksiran to je strasno...
u cemu je tvoj problem ?
kako mozes tolika stoka biti da kvaris temu o navijcima ?
sta ? sto je cibona pobedila jednom partizan ? gde sam ja uopste spomenuo klub ? utakmicu ? otvori malo te oci zaslepljene nacionalizmom i gledaj stvari realno...
u stvari, sto uopste pisem sa tobom... mislim da si dovoljno star i "pametan" (kolko tolko) da sam vidis koliko si se izbruko i koliko si temu promasio... ali ajde svakom svoje, tesko je majmuna ubediti da je majmun... ali vi hrvati ste i onako u svemu najbolji...

Zurück
Oben