Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ponovo ću se kandidovati za predsednika RS

Guerilla ist Terrorismus für den Staat :).
Stimmt also rein sprachtechnisch gesehen schon, ob sie jetzt aber blutrünstige Todesterroristen waren lass ich mal ausser Acht.

Nikad mi nije bilo jasno, zasto su ljudi iz istocnog dijela Republike Srpske bez pobune prihvatili kradju republicke administracije i njeno prebacivanje u Banja Luku, zasto su bez pobune prihvatili da svi bankovni racuni sa parama iz budzeta budu premjesteni u Banja Luku. A ono najgore, u samoj Banjaluci (i okolini) imamo dosta losih primjera. Aerodromi prave gubitke, poslovi oko puteva su mutniji od mulja. A ministar ima mnogo toga. Skole i ambulante ne pravimo, fabricke hale unistene, a trose silne pare na spomenicima. A Mile moze graditi svoj Dubaj u Laktasima.

Zato sto mile hrani narod s'nacionalizmom. Solange ihnen Dodik schön sagt wie bald sich das "fehlgeschlagene Projekt" BiH auflösen wird, wird sich niemand beschweren. A nije to samo kod srba, nego i kod nas i kod hrvata.

U Bijeljini ga ne biraju

SDS tamo vlada vec pune 22 godine, za nevjerovati. Evo neki dan pricam sa jednim iz mog sela koji je napravio kucu u Bijeljini i razocaran je kako vlast drzi do grada. Koliko samo para opstina izdvaja za medije? Koliko para Mico (najaci covjek Bijeljine) daje recimo BN televiziji za svakodnevne reklame, da pricaju kao i on kako je grad moderan, ako im samo jedna SMS poruka sto objave kosta 4KM? Grad fantastican, kultura ,priredbe, koncerti, ma dogadjaja raznoraznih svaki dan, ma Njujork je nista.

Zato sto mile hrani narod s'nacionalizmom. Solange ihnen Dodik schön sagt wie bald sich das "fehlgeschlagene Projekt" BiH auflösen wird, wird sich niemand beschweren. A nije to samo kod srba, nego i kod nas i kod hrvata.

To je to. Boli njega uvo za srpstvom ki' mene za lanjskim snjegom. Moj utisak je, da boga moli da ne pobjedi, jer kola idu nizbrdo. Ali za njega nista strasno, posto je ispunio svoje privatne ciljeve.

To je to. Boli njega uvo za srpstvom ki' mene za lanjskim snjegom. Moj utisak je, da boga moli da ne pobjedi, jer kola idu nizbrdo. Ali za njega nista strasno, posto je ispunio svoje privatne ciljeve.

Tako je ,covjek se obogatio kao i njegova bliza i daljnja Obitelj ,sto ce mu vise od toga .

Na taj nacin ce se elegantno iskljuciti iz politickog prometa i uploviti u "mirnu luku",gdje ce moci sa svojim unucima i praunucima trositi silno bogatstvo .

Samo je pitanje ,da li ce zavrsit kao hrvatski Premijer Sanader,na optuzenickoj klupi.

Zurück
Oben