M
MB7
Guest
Zivimo u proslost Jebes sta je danas, bitno je, sta je bilo a ne sta ce biti
Wer hat was von auflösen gesagt? Nur will man kein Gesamtstaat eine Konföderation ReichtIch find es geil, wie "zwei Seiten" BIH auflösen wollen aber es bis heute nicht hinbekommen haben
Wahre Wurzel....von Stjepan zu Sejad
Wer hat was von auflösen gesagt? Nur will man kein Gesamtstaat eine Konföderation Reicht
Zivimo u proslost Jebes sta je danas, bitno je, sta je bilo a ne sta ce biti
To ti je veoma bitno da shvate ova ostala dva isti narod a ne neki drugi i da se pocnu brinuti o svojoj drzavi a ne sta je i kako je u drugim, onda nece biti toliko institucija u toj jadnoj zemlji i ljudi ce misliti na prave stavri poput ekonomije i plata od kojih se moze zivjeti, a ne ja sam Ssrbin a zivi u Bosni ili mene samo zanima drzava Srbija a ne svoja vlastita. A onda bi birali ljude koji predstavljaju ekonomiju a ne ja se zovem Dragan, ja sam jedini pravi hrvat, ja sam Dodik ja predstavljam samo srbe ili ja sam Alija bosnje i muslimane su najbitniji i blablabla
bas tako! jedna strana napada RS, druga napada Federaciju a niko nece da pocne kod sebe, kako BH-Telecom jebe svoj narod, kako SDA sve prodaje, kako guraju Radoncica, itd.
Ako Ceric dobije 10%, gotovo je za mene. Narod totalno propao!
stvari stoje tako da ljude u republici srpskoj interesuje njihova drzava a to nije srbija. i dok god budu bosnjacki politicari napadali rs i ne vode racuna o fbih ne moze ici naprijed u toj drzavi. vrijeme je da shvatite to.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen