F
Feuerengel
Guest
sagt der richtige.. kush i ka sha shqiptart e drenices, ti a une?
Kshyr.
Une nuk kam shkru "ja qifsha nanen krejt Drenicalive" por e kam marr si shembull (sepse edhe une njoh Drenicali o daj- dhe shumica e kan gojen e madhe si keta dostat ketu ne BF) e morra si shembull. Qe ka shume prej tyre qe lypin dajak. Se ka shume prej Drenicalive qe ja rrehin fort nalt dhe mundohen me qen ma t`mirtit. Edhe shum prej tyre jan shmuklana, veq din me bajt fjal dhe nuk ja u man bytha hiq. Ti mos i kshyr Adem Jashara apo Azem Galica etj. etj. une po foli per popullaten normale. S`po foli per luftetar te Drenices. Une po foli per ata qe ja rrehin nalt. Dhe fatkeqsisht ka shum prej tyre qe nuk vyn hiq. Ky asht mendimi jem. A asht dikush dakort a nuk asht mua nuk um intereson.
Dhe kur e kam shkru "Drenicalia thote kur t`qohet prej gjumi : Qimani dikush nanen" e di qe e kam tepru... por kjo asht sikur me than dikush "krejt t`Gjakoves jan pedera"... une edhe e kam shkru qe nuk jan tetan ashtu. Por shumica. E di se e kam tepru e pranoj edhe kerkoj falje- por nuk asht zgjedhje tani me ma shajt dikush nanen sepse askujt nena ime nuk i ka ba diqka. Kurse qdo njeri duhet me dit, a asht njeri apo kafsh.

MAFIASTYLEEEEE