Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Rikthehet AKSH do te çlirojme veriun dhe gjithe trojet shqiptare

Ich bin immer noch der Meinung, das das eine pure Lüge ist, und der LS_89 sich gerne von mir eine Vorlesung anhören könnte, und ein Tackt Prügel verdient hat.
:facepalm:
Du meinst wohl "eine Tracht Prügel" du Genie.
Von dir ganz sicher nicht du I-Net-Rambo.

Komm laber mich nicht voll, Mann.
Man erkennt doch was für ein Mensch du bist.
Ein Provokateur, einer der sofort beleidigen muss
weil er sieht das er nicht kontern kann.

Und jetzt kannst du labern was du willst, schreiben was
du willst. Du bist ein Witz und all die anderen die zu dir stehen
sind nicht besser als du. Also kannst du mich mal! Wenn du was
zu melden hast dann behalte es für dich ich will deinen Rotz nicht
lesen! Hajt shko n`Kosove e lufto! Masi je aq Trim dhe aq i dijshem.
Shko furmo UÇK`n e Karit! Se nime na kan ndimu shum.

Qe qka ka vy UÇKja e jote!

Bajram Rexhepi dhe Plaka e Emocionuar..! - YouTube

Na e kan çi nanen valla edhe mir!

Komm laber mich nicht voll, Mann.
Man erkennt doch was für ein Mensch du bist.
Ein Provokateur, einer der sofort beleidigen muss
weil er sieht das er nicht kontern kann.

Ich habe nicht mit dem Beleidigen begonnen, ich erinnere dich an deine Worte: "mos ha mut"
Ich erwarte immer noch deine Argumente gegenüber deiner These, die "UCK sei von Serbien kontrolliert worden".

Und jetzt kannst du labern was du willst, schreiben was
du willst. Du bist ein Witz und all die anderen die zu dir stehen
sind nicht besser als du. Also kannst du mich mal! Wenn du was
zu melden hast dann behalte es für dich ich will deinen Rotz nicht
lesen! Hajt shko n`Kosove e lufto! Masi je aq Trim dhe aq i dijshem.
Shko furmo UÇK`n e Karit! Se nime na kan ndimu shum.

Ich sagte nie, ich bin ein Held. Das fantasierst träumst du in deinen Träumen.

Qe qka ka vy UÇKja e jote!

Bajram Rexhepi dhe Plaka e Emocionuar..! - YouTube

Na e kan çi nanen valla edhe mir!
Mach weiter so. Ich spüre eine Frust bei dir, wieso du so reagierst, kann ich mir nicht erklären.

Qka po dojn po bajn shkijet
und dann heißt es die Serben in Kosovo können sich kaum bewegen aus Angst vor Albanern.

Wer so viel Angst hat und so diskriminiert wird der würde sich nicht trauen ständig die Grenzen zu blockieren und Polizisten mit Schusswaffen anzugreifen. Sie haben mehr als genug, was denen fehlt ist ein ordentlicher Psychologe oder jemand der denen diesen blinden Nationalismus rausprügelt.

GAFURR ADILI:

Me përgjigjësinë më të lartë morale dhe edhe kombëtare shqiptare deklaroj se, unë Gafurrr ADILI, nga Kërçova në Tiranë, Kryetar i Frontit Demokratik për Bashkim Kombëtar (FDBK), nuk qendroj prapa Forcave të Armatosura (AKSH&SKSH) të Shqiperisë Etnike (FASHE), siç edhe jam paragjykuar dhe vazhdoj të paragjykohem nga disa…

Gjithashtu deklaroj se, ndaj mua nuk ka ndodhur asnjë sulm fizik, më 1 tetor 2011, siç është shpifur përmes një NJOFTIMI PUBLIK të FASHE.

Publikisht kërkoj nga TV Klan Kosova që ta publikojë atë intervistën t´ime që unë ua kam dhënë, me 21 gusht 211, përmes gazetarit Fatos HAKORJA te TV KLAN Tirana.

Shqiptarisht, Gafurr ADILI.

GAFURR ADILI:

Dyshimet e para se, prapa FASHE nuk qendrojnë ish-bashkeluftetarët e mi të dikurshem me linden pas publikimt të Komunikatës Nr.5 të FASHE, përmes së ciles këta „dahijë“ kishin publikuar edhe e-mail adresat e tyre: Prandaj,edhe kembëngula për nje takim urgjent me ish bashkeluftetarët e mi të dikurshem, të cilen e mbajtem dje, me 5 tetor 2011, aty ku i kishim mbajtur edhe të gjitha takimet tona të dikurshme, kur bashkarisht e drejtonim ish FBKSH-në dhe struktuara e tij luftarake: AKSH (Armata Kombëtare Shqiptare) dhe SKSH (Sigurimi Kombëtar Shqiptar), dhe përballeshim edhe me bandën kriminale të „Car Lazareve“ të Serbisë.

Ish- bashkeluftetarët e mi të dikurshem, Prof. Dr. Bashkim MITROVICA i FBKSH-së, Prof. Dr. Clrimi PRESHEVA i SKSH-si dhe Kol. Arber KORABI i AKSH-së, me siguruan se nuk qendrojnë prapa fantazmës FASHE; dhe me dhanë edhe emra dhe mbiemrat e të gjithë horrave qe kanë dashur të më komprementojnë mua dhe Frontin Demokatik për Bashkim Kombetar (FDBK).

Këtyre horrave, të cilet tanimë i njofim, jo vetem me emra dhe mbiemra, por edhe me dhembë e dhemballë, përfundimisht iu themë që të tërhiqen nga rruga e tyre e turpit dhe tradhetisë, dhe të mos të na detyrojnë që publikisht, para opinonit kombëtar shqiptar dhe atij ndërkombetar, edhe për të gjitha „bemat“ e tyre antikombëtare shqiptare.

Zurück
Oben