Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Roter Stern-Partizan

zvezda hatte eine richtig gute möglichkeit in den ganzen 90 min aber wochenlang in serbischen foren labern das Partizan kassieren wird

Bester Mann bei Partizan Miljkovic bei FK Sledeca Sezona Adi

Mich juckt der ganze scheiß hier nicht.

Ich bin Cukaricki Stankom Fan

540px-Cukaricki_Stankom.svg.png

Zvezda ružna prošlost

Golman Partizana Vladimir Stojković proslavio je današnju pobedu svog tima protiv bivšeg kluba Crvene zvezde tako što je od crno-belih navijača tražio oproštaj za "ružnu prošlost".

Stojković je po završetku "večitog" derbija, u kome je njegov tim pobedio 1:0, otrčao ka južnoj tribini, podigao dres i otkrio majicu na kojoj je pisalo "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

Golman reprezentacije dobio je danas glasne zvižduke tokom zagrevanja, a tokom meča je provocirao navijače Zvezde, pokazujući mišiće i razvlačeći vreme.
On je nakon prelaska u Partizan dobijao i pretnje smrću, a navijači Zvezde su ga fizički napali u Đenovi tokom meča reprezentacije.
Posle utakmice je imao pomirljiv ton i rekao je da se oseća normalno, a novinarima je odgovorio da ima drugačiji stav prema Zvezdi posle napada u Đenovi.
"Osećam se sasvim normalno posle derbija. Naravno da imam drugačiji odnos prema Zvezdi posle svega što se desilo u Đenovi. Hteo sam tim gestovima da pokažem da me ništa neće uništiti i da sam sve izdržao", rekao je Stojković.
"Potpisao sam za Partizan i svoju budućnost ću Partizanu i posvetiti. Ne plašim se huligana", dodao je Stojković.

RTS :: Zvezda ru

Ziveo Stojke

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Stojkovicu Stojkovicu, die Angriffe auf seine Person sind natürlich zu verurteilen, aber der Typ scheint den Ärger richtig anzuziehen, naja.
Um ein Grobar zu werden muss man seinen alten Verein nicht in den Dreck ziehen, aber jedem das seine.

Cadu ist aufjedenfall der technisch Stärkste unserer Manschaft und ich glaube ohne ihn und seine Mittel wäre unser Spiel noch schlechter. Wie schon gesagt sein Problem ist das Körperliche.

Es war ein schwaches Derby, aber ich als Zvezdas muss annerkennen, Partizan hat seine Rolle als bester serbischer Verein in den letzten Jahren gefestigt, genau das spiegeln auch die Tabellen der letzten Jahre wieder, GRATULATION !

Zurück
Oben