Serbian Eagle
Geek
Vorallem hasst der Fifty Cent mehr Kroaten als die radikalen SErben.
Ihr wisst ja was er über sie gesagt hatte.
Vorallem hasst der Fifty Cent mehr Kroaten als die radikalen SErben.
haha weißt du wieso er Kroatien hasst?
Unsere Presse hat ihn beim Drogen konsumieren erwischt und dann hat er rumgeheult
Schade das ihn die kroatische Polizei nicht festgenommen hat
Nemanja Kusturica führt Regie in einem Film mit Selma Hayek und Johnny Depp!
Das freut mich!
Ein Wahnsinn was die Serben da alles aufführen. Jetzt holen sie schon sogar Salma Hayek in ihr Land.Die berühmte Schauspielerin Salma Hayek bestätigt die Teilnahme an den Film „The Seven Friends of Pancho Villa and The Woman With Six Fingers”, die über das Leben des berühmten Revolutionären erzählt. Nach Johnny Depp ist die schöne Mexikanerin der zweite Hollywood-Star, der Anfang nächsten Jahres in Serbien (Mećavniku) zu finden ist, wo sie die Dreharbeiten für den Film beginnt....
Blic Online | Salma Hajek dolazi na Mokru Goru
Slavna glumica Salma Hajek potvrdila je učešće u filmu „The Seven Friends of Pancho Villa and The Woman With Six Fingers” koji govori o životu slavnog revolucionara. Nakon Džonija Depa, lepa Meksikanka je druga holivudska zvezda koja će se početkom naredne godine naći na Mećavniku gde će početi snimanje filma.
(Foto Serbe Kusturica und Hayek)
- „Pančo Vilja” će biti moje najveće rediteljsko iskušenje. Snimaćemo ga u sedam delova, a naratori priče biće prijatelji pobunjenika i žena u koju je zaljubljen. Salma Hajek će igrati njegovog ljubavnika, a film ćemo snimati najviše u Granadi - rekao je nedavno u Marakešu Kusturica i potvrdio da će Salma, zvezda filmova „From Dusk Till Down”, „Frida” i „Wild Wild West”, zaigrati u njegovom najvećem projektu.
Snimanje treba da počne u januaru naredne godine, a na scenariju o životu čoveka koji je od gangstera postao revolucionar vredno radi Gordan Mihić, oslanjajući se na knjigu Džejmsa Kalosa Blejka „Prijatelji Panča Vilje”.
- Pančo Vilja je čovek sa idejom pravde, jednakosti i antiimperijalizma. Razlozi da snimim ovaj film dolaze iznutra, kao snažan osećaj da se prikaže njegov život - rekao je ranije za „Blic” Kusturica, koji smatra da postoji velika sličnost između nas i ljudi iz Latinske Amerike, i to u mnogim aspektima.
- Junaci iz naše istorije slični su njihovim junacima. Taj mentalitet nam je blizak. Način na koji se smejemo, tugujemo, radujemo se… takođe su slični. Imamo mnoštvo materijala koji ćemo Mihić i ja u scenariju podeliti u sedam kratkih priča i biće pravi izazov raditi na tome.
Na pitanje da li je Pančo Vilja vojskovođa zaljubljivog srca, budući da se ženio čak 24 puta, Emir odgovara:
- Pančo je vojskovođa visokog morala. Oženio se svakom ženom s kojom je spavao. To su bile device i on kao džentlmen nije želeo da ih okolina osuđuje i naziva prostitutkama. Svakoj je sačuvao čast tako što bi je odveo pred oltar - ističe slavni reditelj.
Dobričina;1527695 schrieb:Ein Wahnsinn was die Serben da alles aufführen. Jetzt holen sie schon sogar Salma Hayek in ihr Land.
ne serbe nicht aber ein großer Djokovic Fan!
hier in der Loge von Djokovics Familie:
Und hier mit Djokovic Senior:
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen