- - - Aktualisiert - - -
kurac bi ti osto u svojoj kuci kad znas da stizu koljaci.......genau das wird im krieg immer vermittelt sonst würde die motivation für einen fehlen und das feindbild ....wie kann man so naiv argumentieren bree......
Stari i ja sam ostao u svojoj kuci ,bolje receno pobegao uz potok kada su stigli srpski vojnici da oduzimaju lovacko oruzje ,pa sam se nakon nekoliko minuta vratio kuci cuvsi da mi maltretiraju djeda ,jer djed nije htio da im besplatno preda lovacku sacmaricu
Kad sam se ja vratio ,kaze ovaj jedan ,mali znas li ti gdje je djedova puska ,a j a,svakako da znam ,eno je u mojoj sobi ,jer je bila prije nekoliko dana na popravci kod jednog Srbina pa djed nije znao za to .
Idu oni za mnom ,kalasnjikovi na gotovs ,a ja mrtav-ladan smiren ,reko evo ljudi puske ,izvukoh ja nju iz ormara ,a ovaj jedan ce ,imas li i municije ,ma jah rekoh ,ima dva metka u cijevi ,ovaj drugi rece ,u jebote pazi
da ne opali .Tako j anjima Pusku i oni odvedose djeda da potpise da je predao oruzje iako nije znao pisati nego je pritisnuo stembilj.Nakon toga ispalise mu metak kraj uva zato jer nije znao gdje mu je bila puska .
Jebiga ostalo se zivo nekako ...