Guckst du mal Bild beim nächsten Artikel. Der Herr rechts, der die Hand zum Gruß anhebt^^.Wer ist das? :-k
Danke für die info, voll nett von dir.:thumbleft:Guckst du mal Bild beim nächsten Artikel. Der Herr rechts, der die Hand zum Gruß anhebt^^.
P.S. Anklage plant keine weiteren Rechtsmittel.
Savjetnik Brammertza: Odluka je kona
Savjetnik Brammertza: Odluka je konačna, mi se nećemo žaliti
Savjetnik glavnog haškog tužitelja kaže da tužitelji neće tražiti reviziju odluke Vijeća koje je oslobodilo Gotovinu i Markača. Kaže da je odluka Žalbenog vijeća konačna
Srijeda, 21. 11. 2012. u 07:55, zadnja izmjena prije 11 minuta Piše: Ivana Živko
Robert Anić/PixsellMarkač i Gotovina su oslobođeni prošli petak
Frederic Swinnen, savjetnik glavnog haškog tužitelja Sergea Brammertza, rekao je u utorak za RTS kako tužitelji neće tražiti reviziju odluke Žalbenog vijeća koje je oslobodilo Gotovinu i Markača.
VezanoNikolić: Presuda hrvatskim generalima otežava pomirenje
Rekao je kako je odluka Vijeća konačna.
- U teoriji obje strane mogu tražiti reviziju odluke Vijeća ako se pojave nove činjenice koje nisu bile na raspolaganju tijekom procesa. To postoji kao mogućnost, ali i to u ovom trenutku ne planiramo napraviti - rekao je Swinnen.
*isses und wird es auch immer bleiben
- Ma što me boli k... što misle druge zemlje. Možete se buniti koliko hoćete, to je vaša stvar. Oduvijek sam podržavao generale. Znao sam da su nevini, a sada je to dokazano i na sudu. Hrvatska će ovaj dan slaviti.
Virtualni rat krenuo:
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen