Allissa
BOSANSKA BOSANKA
ich bin doch nicht aufgeregt, sage nur meine meinung dazu.....inkflower:Au, was war den das von dir jetzt
Smiri se jaro
ich bin doch nicht aufgeregt, sage nur meine meinung dazu.....inkflower:Au, was war den das von dir jetzt
Smiri se jaro
nije za DOM spreman vec da zrtvuje nevine ljude zbog svoje politike.....ein krimineller, ein terrorist !....pocivaj u miru.......zalosno....prava hrvatska legenda.....za dom spremni.....(i sad mi udarite slobodno po tamburi....boli me djon........)
nije za DOM spreman vec da zrtvuje nevine ljude zbog svoje politike.....ein krimineller, ein terrorist !
soooooo...jetzt hab ich alles zu dem thema gesagt
Dobro Bako ,nemoj odma da se ljutis
Covjek je bio hrabar i prije 40 godina bio spreman da pogine za Rvacku .
Da li je to bio terorizam ili hrabro domoljubno djelo ,svatko od nas ima svoje misljenje .
Ali da je bio hrabar ,bio je ..
was hat das mit einer entführung eines flugzeuges zu tun ?....wir wollen doch nicht politisch werden....dann könnte ich von einem drug erzählen der tausende unachuldige auf dem gewissen hat....
Da ne ulazim previse duboko oko toga, da li nekoga osudjujem ili velicam. Globalno gledano, "romanticne i mitoloske" price "boraca za slobodu" su klasika medju svim narodima, ali postoje granice. Meni se licno cini , da se Busic ubio iz razloga zbog kojega umiru svi idealisti. Naime, za idealista je najbolje da se njegovi ideali ne ostvare. Jer kada se ostvare, postaje im jasno da su obicno sranje. Busic je prepostavljam dozivio strahoviti sok. Mozda je je shvatio: "Boze, za koji sam ja *urac camio u zatvoru 32 godine?" Mislim da nije mogao podnijeti besmisao vlastite egzistencije. I tada je, kada se udje u Platonovu pecinu (malo skretanje po filozofiji), shvatio da su sjene istinite, te da je Ideja koja ih obasjava lazna.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen