Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Schweden vs Serbien 5.6.12

Ibrahimović napada Mihine đake (UTORAK, SASTAVI)

Fudbalski ,,profesor” Zlatan Ibrahimović na ,,Rosundi,, ispitivaće i deliti ocene Mihinimdobrim đacima.
Posle dvonedeljne teoretske i praktične nastave došao je red i na treći ispit u kojem će defanzivci imati problem više – da jednom od najboljih golgetera na planeti pokažu koliko su napredovali, šta znaju… I da zatim krenu svojim kućama bogatiji za neponovljivo iskustvo igranja protiv evro krema u predvečerje EURO 2012.
Siniša Mihajlović će i treći put promeniti kompletan sastav. Možda je ovaj koji je najavio i bolji od onog kojeg je suprostavio Francuzima, ali, krenimo redom… Švedske novinare najviše je intersovalo Mihinoprijateljstvo i poznanstvo sa Ibrahimovićem, sva pitanja koja su postavili bila su vezana za asa Milana.
Ranije ste igrali sa Ibrahimovićem i on je reako da ste ga naučili da izvodi slobodne udarce?
- Nisam ga dobro naučio. Zlatan je moj veliki prijatelj i mnogo dobar dečko i veliki igrač i suvišno je da pričamo o njegovim fudbalskim kvalitetima pošto su poznati svima, Bio je na mojoj oproštajnoj utakmici i na izdanju knjige.Bio je gost u Beogradu kod mene, u Milanu se čujemo i vidimo se, tako da smo mnogo dobri prijatelji. U Interu nismo igrali zajedno jer sam tada bio pomoćni trener. Bio je ključni igrač naše ekipe kao što je uostalom ključni igrač u svakoj ekipi u kojoj igra.

ZORAN TOŠIĆ KAPITEN
Iako je mlad Zoran Tošić je jedan od najiskusnijih reprezentativaca koji će večeras igrati protiv Švedske. Siniša Mihajlović je imao i dodatak:
- Zoran Tošić će biti kapiten protiv Švedske.
- Fudbaleri se ne dela na mlađe i starije nego na one koji imaju kvalitet ili ne – objašnjavao je Zoran Tošić. – Uvek sam se trudio da dam maksimum, nosim dozu odgovornosti i želim da napravimo razliku
NA JUGU 5.000 SRBA
Na južnoj tribini stadiona Rosunda večeras će bitui smešteno 5.000 navijača Srbije sa kupljenim ulaznicama. Saznali smo da će među njima biti i oko 100 navijača koji u toku dana treba da doputuju iz Srbije.

http://www.zurnal.rs/2012/06/04/ibrahimovic-napada-mihine-djake-utorak-sastavi/index.html?lang=lat

Mein Serbischer Kollege der in Schweden wohnt,fährt auch zum Spiel.

schade ein unentschieden hätte es werden können.
die bilanz von mihajlovic bis jetzt. 3 spiele.3 niederlagen, aber keine blamage zumindest. außerdem schauen sich die serben sowieso nur die hymne an und wenn sie gesungen wird, ist es wie ein sieg. :)
nein, im ernst es wurde viel herumexperimentiert. ich denke wenn eine halbwegs stammformation feststeht und es in die quali geht, geht es auch stark fußballerisch bergauf.

Zurück
Oben