SRB_boy
Delije Sever
Ibrahimović napada Mihine đake (UTORAK, SASTAVI)
Fudbalski ,,profesor” Zlatan Ibrahimović na ,,Rosundi,, ispitivaće i deliti ocene Mihinimdobrim đacima.
Posle dvonedeljne teoretske i praktične nastave došao je red i na treći ispit u kojem će defanzivci imati problem više – da jednom od najboljih golgetera na planeti pokažu koliko su napredovali, šta znaju… I da zatim krenu svojim kućama bogatiji za neponovljivo iskustvo igranja protiv evro krema u predvečerje EURO 2012.
Siniša Mihajlović će i treći put promeniti kompletan sastav. Možda je ovaj koji je najavio i bolji od onog kojeg je suprostavio Francuzima, ali, krenimo redom… Švedske novinare najviše je intersovalo Mihinoprijateljstvo i poznanstvo sa Ibrahimovićem, sva pitanja koja su postavili bila su vezana za asa Milana.
Ranije ste igrali sa Ibrahimovićem i on je reako da ste ga naučili da izvodi slobodne udarce?
- Nisam ga dobro naučio. Zlatan je moj veliki prijatelj i mnogo dobar dečko i veliki igrač i suvišno je da pričamo o njegovim fudbalskim kvalitetima pošto su poznati svima, Bio je na mojoj oproštajnoj utakmici i na izdanju knjige.Bio je gost u Beogradu kod mene, u Milanu se čujemo i vidimo se, tako da smo mnogo dobri prijatelji. U Interu nismo igrali zajedno jer sam tada bio pomoćni trener. Bio je ključni igrač naše ekipe kao što je uostalom ključni igrač u svakoj ekipi u kojoj igra.
ZORAN TOŠIĆ KAPITENIako je mlad Zoran Tošić je jedan od najiskusnijih reprezentativaca koji će večeras igrati protiv Švedske. Siniša Mihajlović je imao i dodatak:
- Zoran Tošić će biti kapiten protiv Švedske.
- Fudbaleri se ne dela na mlađe i starije nego na one koji imaju kvalitet ili ne – objašnjavao je Zoran Tošić. – Uvek sam se trudio da dam maksimum, nosim dozu odgovornosti i želim da napravimo razliku
NA JUGU 5.000 SRBANa južnoj tribini stadiona Rosunda večeras će bitui smešteno 5.000 navijača Srbije sa kupljenim ulaznicama. Saznali smo da će među njima biti i oko 100 navijača koji u toku dana treba da doputuju iz Srbije.
http://www.zurnal.rs/2012/06/04/ibrahimovic-napada-mihine-djake-utorak-sastavi/index.html?lang=lat
Mein Serbischer Kollege der in Schweden wohnt,fährt auch zum Spiel.