Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serben verbieten Freundschaftsspiel

Freundschaftsspiele oder Trainingsspiele werden zwischen zwei Vereinen auf freundschaftlicher Basis und zu Trainingszwecken vereinbart, da kann die UEFA nichts dagegen machen.

Der serbische Fussball-Verband(SNS) will ein Fussball-Freundschaftsspiel Dinamo-Trepče in Priština(Kosovo), 17.02.2009 verbieten. Man hat sogar der UEFA eine Beschwerde geschickt und dreist verlangt die beiden Fussballclus zu bestrafen. Also so ein unsportliches Verhalten des serbischen Fussball-Verbandes ist unglaublich wenn nicht sogar beschaemend, typisch Serbien.
:sad5:

In Kosovo wartet man schon euforisch auf dieses Fussball-Treffen.

Egal was Kosova tut oder was es tun will,
es wird immer von Serbien kommentiert und behindert.
Typisch Serbien - Immer schön den Dickkopf durchsetzen:birdman:

tu nicht so,du hast die partei gewählt die uns das spiel gegen einen dritt oder 4t ligisten vermasselt haben,also trägst du mitschuld.

wie willst du das wieder gut machen?^^

Ich koch dir den besten Pasul den du je gegessen hast und massier dir zärtlich deine Schläfen, während ich kosovarische Hirtenlieder oder "Oj Kosovë oj nana ime" trällere :love5:

Enver Raça: Jemi të zhgënjyer me veprimin e Dinamos Menaxheri kosovar, i cili jeton dhe vepron në Kroaci, Enver Raça, që njëherësh ishte ndër të merituarit për caktimin e miqësores Trepça'89-Dinamo, është shprehur tejet i zhgënjyer me drejtuesit e klubit kroat që morën vendim për tërheqje nga kjo miqësore. Në një bisedë për "Sportske Novosti", Raça ka shprehur zhgënjimin e tij dhe të gjithë futbolldashësve kosovarë: "Nga shumë klube të mëdha evropiane zgjodhëm pikërisht Dinamon që të vijë në Ditën e Pavarësisë. Ardhja e saj u konfirmua edhe zyrtarisht, gjithçka ishte gati dhe organizimi kishte filluar. Pra, thjeshtë në Prishtinë ishte përgatitur çdo gjë dhe pastaj papritmas ndodhi tërheqja e Dinamos. Më të vërtet jam zhgënjyer shumë nga ky veprim i dinamovitëve, ashtu si të gjithë kosovarët. Kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri më ka telefonuar çdo 15 minuta dhe më ka pyetur se si është e mundur të ndodh një gjë e tillë", ka pohuar Raça, duke shtuar: "Fadil Vokrri për shkak të kësaj ngjarjeje mund të jetë i detyruar të jap dorëheqje nga posti i kryetarit të FFK-së. Të gjitha mediat tash do ta sulmojnë. Kjo nuk ka guxuar të ndodh. Kjo miqësore kishte të bënte vetëm me sportin, kurse drejtuesit e Dinamos e kanë ditur se për çfarë kanë rënë dakord, prandaj thjeshtë nuk mund ta besoj se pas gjithë kësaj qëndron vendimi i shtabit teknik apo i Zdravko Mamiqit, me të cilin unë deri më tash kam pasur marrëdhënie shumë korrekte". Raça ka qenë i zhgënjyer edhe për faktin që nënkryetari ekzekutiv i klubit zagrebas (Mamiq) nuk iu kishte lajmëruar në telefon gjatë tërë ditës. Ai ka thënë se i ka dërguar mbi 20 mesazhe në telefon. "Do të ishte korrekte që së paku të lajmërohej dhe të thoshte: më vjen keq por ne nuk do të vijmë, si dhe t'i thotë arsyet e vërteta. Kështu, definitivisht Dinamo nuk u tregua korrekte", ka nënvizuar Raça.

Zurück
Oben