Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serben, verdammte heuchlerische MASSENMÖRDER! 100% BEWEISE!

eigentum akzeptieren
will man das eine region nur von bestimmten menschen bewohnt wird kauft man diese region komplett und verpachtet das land nur an menschen mit blauen augen z.b

jbš mi sve ako ti imaš imalo pojma o vojvodini i o tome što pišeš.
navodiš procente srba u vojvodini pre i posle drugog svetskog, si čuo
ljakse ikad za kolonizaciju?
jel to dobrovoljno?
to je u principu trećinu proterati iz pavelićevog plana,
trećinu zaklati i trećinu pokatoličiti.
srećom prvo uspeo nije i žalim sve koje je uspeo pokatoličiti jer su
njihovi potomci najveći hrvati, ko janičari u ismanskom carstvu.

a na ovom forumu takvih ohoho

vogel = beleidigung?

baš si ljakse

Dobrovolnjno ko i Hrvati iz NDH ti si poceo stime a Lubenica je pocela sa tim koliko Srba je bilo prije Rata i poslje.

Pavelic je puno cevo al nije uspijo, bilo je vise mrtvi Hrvata i Hrvata koji su sa uvjek pobjegli iz Hrvatske puno vise vec Srba.

Vojvodina je sada Srbska i ostace Srbska ko sto Kosova nije vise Srbski.
Iz Hrvatske ne stize opasnost za Vojvodinu jedina Opasnost bi stizala iz Madarske al i to je vrlo nevjeronatno.

Ako imas imalo vremena pogledaj teretualnu promjene Vojvodini i unda reci mi da Hrvatska nema blage vese sa Vojvodinom.

- - - Aktualisiert - - -

Crna Ruka nach deiner Logik haben dann auch Kroaten im 2 WK keinem Völkermord an Serben begannen

ja od nikog nisam čuo da je dobrovoljno u ravnicu došao, prvo ne od mojih a ima ih.

aj matere ti nauči više pravopis il na nemačkom il na srpskom oči zabole jbt ko da šest godina imaš

ja od nikog nisam čuo da je dobrovoljno u ravnicu došao, prvo ne od mojih a ima ih.

aj matere ti nauči više pravopis il na nemačkom il na srpskom oči zabole jbt ko da šest godina imaš

A cuo si da su Hrvati dobrovoljno izasli iz NHD.

Srbi nisu celi ostati pod hrvatskom vlast u Krajni da je bilo srbske vlasti ostoli bi otjeri ih nije niko pakuali su kofere i stavljali ih na prikolicu i bjezali a u panici ih je srbska Vojska cak i pregazila.

Zurück
Oben