Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serbia coming to america - crni srbi

ko priča o glasu, to je ionako sve stvar osobnog ukusa. nekome se to cigansko jaučenje sviđa, nekome ne.

a kad već pričaš o 'poznanosti' na područiju bivše jugoslavije onda si sinko stvarno ograničen ko balkon... poznanost = komercijalan uspjeh... pametnome dosta
pogledaj zapadne djelove bivše države... di se tu slušalo šabana bajramovića? skoro pa nigdi... a dugme?

Junuz_Đipalo;3866558 schrieb:
ko priča o glasu, to je ionako sve stvar osobnog ukusa. nekome se to cigansko jaučenje sviđa, nekome ne.

a kad već pričaš o 'poznanosti' na područiju bivše jugoslavije onda si sinko stvarno ograničen ko balkon... poznanost = komercijalan uspjeh... pametnome dosta
pogledaj zapadne djelove bivše države... di se tu slušalo šabana bajramovića? skoro pa nigdi... a dugme?
Poznanost = broj prodatih albuma? ^^

Prokleta je Amerika je svakom poznata pesma bila, pogotovo ako si star ko Cobra :P

Junuz_Đipalo;3866558 schrieb:

On je imao kvalitetnu muziku, cak bi rekao, previse "fina" za nase prilike, zato nije imala prodju. Njegova muzika je bila neka vrsta mjesavine jazza i romskih melodija. A u Dalmaciji recimo se nije slusala takva muzika ni kod srba, a ni kod hrvata, to i znas i sam. Jednostavno drukcija kultura muzike. Dok je rok'n'rol pa skoro svugdje prolazio. Saban nikada (bez obzira sto je on veliki pjevac bio) nebi prosao s'takvom muzikom ni kod nas u Kninu (a to je bio grad rok'n'rola), a kamoli u Zadru, Sibeniku ili Dubrovniku.

Fast voll unlustig
Wobei ich lachen musste ist als er immer mit rakija kam,typisch Serben:haha:

Dissention;3866561[B schrieb:
]Poznanost = broj prodatih albuma?[/B] ^^

Prokleta je Amerika je svakom poznata pesma bila, pogotovo ako si star ko Cobra :P

predloži brojke

- - - Aktualisiert - - -

On je imao kvalitetnu muziku, cak bi rekao, previse "fina" za nase prilike, zato nije imala prodju. Njegova muzika je bila vrsta neke mjesavine jazza i romskih melodija. A u Dalmaciji recimo se nije slusala takva muzika ni kod srba, ni kod hrvata, to i znas i sam. Jednostavno drukcija kultura muzike. Dok je rok'n'rol pa skoro svugdje prolazio. Saban nikada (bez obzira sto je on veliki pjevac bio) nebi prosao s'takvom muzikom ni kod nas u Kninu (a to je bio grad rok'n'rolla), a kamoli u Zadru, Sibeniku ili Dubrovniku.

o tome i pričam. niko ne spori njegovu glazbenu kvalitetu, al tvrdit da je poznatiji (popularniji) bio od dugmeta je krajnije neozbiljno, da ne kažem budalasto.

Junuz_Đipalo;3866566 schrieb:
predloži brojke

- - - Aktualisiert - - -

o tome i pričam. niko ne spori njegovu glazbenu kvalitetu, al tvrdit da je poznatiji (popularniji) bio od dugmeta je krajnije neozbiljno, da ne kažem budalasto.

Gde sam bre kazao da je bio popularniji? Reko sam da neznati Sabana je isto ko neznati dugmice - jedno nema veze sa drugim.

E bre ko pica pokusavas da uzvrcujes reci jasne.

- - - Aktualisiert - - -

joj kako se kulturno samarate

:-P

Wundert mich nicht......

Mir haben die ersten Sekunden gereicht....velika srbija und prokleta Amerika, mehr Dreck muss man da nicht haben

mislim alo, crnac u opancima, sajkaca....offensichtlicher gehts ja bitte ned. :fts:
Und "Prokleta je Amerika" is ein Volkslied, koji pevaju i Srbi, i Muslimani, i Romi. Slusaj malo manje Tamponsona i prosirice ti se pojam domace - nekadasnje- muzike.

ali znamo vec, sve sto je srpsko (iako je OCIGLEDNO teska zajebancija) je fuj fuj. :roll:

Junuz_Đipalo;3866553 schrieb:
uspoređivat dugme i šabana bajramovića je malo... retardirano... zar ne?

nije. pastirski rok.
nikad nisu bili narociti, tekstovi su im za k, da izvines.
dok je bio Bebek sa njima su vec bili u najboljem periodu.

und überhaupt: TI slusas dugme?! :schock:

mir persönlich gefällt ja die version vom "Orkestar Crni Gavrani" am Besten. :D

Und es heißt "Sta mi vredi tvoja slika", nix bledi... :NEIN:

Orkestar Crni Gavrani - YouTube

Zurück
Oben