L
leptirica
Guest
a ja 20 godina u kafani kad krene ta pesma pevam
sta mi VREDI tvoja slika
kada oca nemam ja
a joj
pa tako se i peva. sad sam guglala.
a ja 20 godina u kafani kad krene ta pesma pevam
sta mi VREDI tvoja slika
kada oca nemam ja
a joj
Gde sam bre kazao da je bio popularniji? Reko sam da neznati Sabana je isto ko neznati dugmice - jedno nema veze sa drugim.
E bre ko pica pokusavas da uzvrcujes reci jasne.
nije. pastirski rok.
nikad nisu bili narociti, tekstovi su im za k, da izvines.
dok je bio Bebek sa njima su vec bili u najboljem periodu.
und überhaupt: TI slusas dugme?!
mir persönlich gefällt ja die version vom "Orkestar Crni Gavrani" am Besten.
Und es heißt "Sta mi vredi tvoja slika", nix bledi... :NEIN:
Orkestar Crni Gavrani - YouTube
manite se vise tog STE
prebacujte jedan drugome, a ne sve u isti kos!!
Junuz_Đipalo;3866740 schrieb:vidi budale... pa ti si spomenija prodate albume, daklen, di su brojevi? tiraža albuma ili prodati albumi, aj da vidim... šta sada ko pička pokušavaš na mene svalit da uzvrćen riči kad svoje nemoš pokrijepit...
i još jedan dokaz da ste totalno zamagljeni s nekom jugoslovenštinom, to šta se slušalo u srbiji, to se slušalo na vascelom svetu? bajramović je uvrglave bija marginalac u zapadnoj jugoslaviji i nije moga prismrdit dugmetu po popularnosti... i opet, da vam ipak crtam, to ne znači da je dugme sada nešto uuuu fantazija u glazbenom svitu...
Ko da neznas Bijelo Dugme ...
Poznanost = broj prodatih albuma? ^^
Ja sam napisao:
A sto ti ne razumes Srpski je stavrno tvoj problem.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen