Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serbia coming to america - crni srbi

Hahahahahahahahahahahahahahabababababababababababahahahahahahaha
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hahahahahahahahahahahahahahabababababababababababa hahahahahahaha
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha :pokerface:

Gde sam bre kazao da je bio popularniji? Reko sam da neznati Sabana je isto ko neznati dugmice - jedno nema veze sa drugim.

E bre ko pica pokusavas da uzvrcujes reci jasne.

vidi budale... pa ti si spomenija prodate albume, daklen, di su brojevi? tiraža albuma ili prodati albumi, aj da vidim... šta sada ko pička pokušavaš na mene svalit da uzvrćen riči kad svoje nemoš pokrijepit...
i još jedan dokaz da ste totalno zamagljeni s nekom jugoslovenštinom, to šta se slušalo u srbiji, to se slušalo na vascelom svetu? bajramović je uvrglave bija marginalac u zapadnoj jugoslaviji i nije moga prismrdit dugmetu po popularnosti... i opet, da vam ipak crtam, to ne znači da je dugme sada nešto uuuu fantazija u glazbenom svitu...

nije. pastirski rok.
nikad nisu bili narociti, tekstovi su im za k, da izvines.
dok je bio Bebek sa njima su vec bili u najboljem periodu.

und überhaupt: TI slusas dugme?! :schock:

mir persönlich gefällt ja die version vom "Orkestar Crni Gavrani" am Besten. :D

Und es heißt "Sta mi vredi tvoja slika", nix bledi... :NEIN:

Orkestar Crni Gavrani - YouTube

pričam li ja zulu???

di san ja spomenija ili usporedija kvalitetu muzike tog glazbenika i grupe?
pričam o popularnosti, prodaji albuma, komercijalnom uspjehu... pa i britni spears je jača u tom segmentu nego recimo, lupam, franz ferdinand, šta ne znači da je i kvalitetnija glazbenica.
dugme je bilo poznato od triglava do vardara, bajramović je ima sporednu ulogu, pogotovo u zapadnoj jugoslaviji...

triban crtat još jednom?

- - - Aktualisiert - - -

manite se vise tog STE

prebacujte jedan drugome, a ne sve u isti kos!!

tišina ti

Junuz_Đipalo;3866740 schrieb:
vidi budale... pa ti si spomenija prodate albume, daklen, di su brojevi? tiraža albuma ili prodati albumi, aj da vidim... šta sada ko pička pokušavaš na mene svalit da uzvrćen riči kad svoje nemoš pokrijepit...
i još jedan dokaz da ste totalno zamagljeni s nekom jugoslovenštinom, to šta se slušalo u srbiji, to se slušalo na vascelom svetu? bajramović je uvrglave bija marginalac u zapadnoj jugoslaviji i nije moga prismrdit dugmetu po popularnosti... i opet, da vam ipak crtam, to ne znači da je dugme sada nešto uuuu fantazija u glazbenom svitu...

Ja sam napisao:

Ko da neznas Bijelo Dugme ...

Poznanost = broj prodatih albuma? ^^

A sto ti ne razumes Srpski je stavrno tvoj problem.

uostalome, da, tu i tamo mi trešti i dugme iz zvučnika, sluša san tu grupu ka klinjo, mislin da se ona kazeta 'kod hajdučke česme' izlizala ko vojnički kazan... da su 'čobani' i bezvezni nemogu i neću potpisat... bez njih, teško da bi se muzički razvija... ili jebiga, nisan one sorte koja od 15 godian sluša džonija i misli da je popila svu pamet svita, a u biti 99% onoga i ne razumi (jer ne može razumit)... dugme je kultno... ali da ovo uokvirim s tvojom jednom izjavom 'u doba bebeka'... ono poslje je šund i skoro svaka grupa koja mi sada pada napamet, koja je prominila pjevača, je poslje 'crkla', krepala... osim jabuke... zijo jest zjio, ali žera je dostojno preuzeja kormilo...

- - - Aktualisiert - - -

Ja sam napisao:

A sto ti ne razumes Srpski je stavrno tvoj problem.

ja mislin sinko da ti ne razumiš samog sebe kakav si blesan

Zurück
Oben