Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serbien rehabliert Tschetnik und faschistischen Kollaborateur Draza Mihajlovic

Nije bilo potrebe da svoju ogranicenst jos jednom potvrdis. Al et, ako si vec navalio....

I pitas jos ko je sta dobio ? Srba u Hrvatskoj skoro i da nema. Crnogorci sebe radje deklarisu CG-jcima nego da zive s vama u drzavi. Bracala iz Makedonije su radje htjeli biti Firomci, nego Jugovici. Kosovo, srce Srbije izgubljeno...Eto u Bosni ste uspjeli polovinom, a izgubili na drugim mjestima vjekovna srpska ognjista. Eto sta su vam (tebi i tebi slicnima, zali Boze narod obicni) donijele ideje o Velikoj Srbiji...

...pa ti sada bacaj ordene po Adi Ciganliji.....:D

xexexexe... pa drkaj ga malo na to sto smo mi najveci agresori i zlocinci svugde proterani i najvise izbeglica imamo...uopste nije dvojno jel da???

A bolje biti srpski cigan nego turska ciganstura

und ändert sich da was??

Nö, wollte nur das Namensverhältniss klarstellen... ovcar ipak ostajes

xexexexe... pa drkaj ga malo na to sto smo mi najveci agresori i zlocinci svugde proterani i najvise izbeglica imamo...uopste nije dvojno jel da???

Ko sije vjetar...

Nisam te oslovljavao ciganinom, nego sam ti lijepo rekao da ides na Adu Ciganliju (Valjda su tu zatrpali Drazine Kosti) i da ga pocastis ordenom.

Ko ti je kriv sto si ogranicen ko balkon...ma....u sushtini se znaju krivci...:D

Ko sije vjetar...

Nisam te oslovljavao ciganinom, nego sam ti lijepo rekao da ides na Adu Ciganliju (Valjda su tu zatrpali Drazine Kosti) i da ga pocastis ordenom.

Ko ti je kriv sto si ogranicen ko balkon...ma....u sushtini se znaju krivci...:D

Ko sta radi??

U sushtini ti ni neznas koja ti je opstina kamoli sta si ;)

Ko sta radi??

U sushtini ti ni neznas koja ti je opstina kamoli sta si ;)

Uhh...sto je neko kreativan...."sta si"...ma ti sigurno nakon 500 godina turaka mozes biti jako siguran u to sta si....:D

Stare srpske metafore s kojima ste stigli do Tokia a granica vec na Kosovu...jer znate ko ste i sta ste...:D

Ajd Shibe...dosadjujes me...:D

Nö, wollte nur das Namensverhältniss klarstellen... ovcar ipak ostajes
jarane lijeci se nije ti kasno ima tablete za sizofrenije.,,,ko je ubio cica ------partisaniiii masalah.:emir:

Jesam li ja tebi ikada tako nesto napisao, i ako smo u zestokoj diskusiji bili ?

Odgovor je namjenjen onima koji takve stvari potezu. Ili bolje receno: Svako razumije svoj jezik i dobije svoje ogledalo.

Nadam se da znas o cemu je rijec, ako malo prelistas u nazad.

zvucilo je tako, mozda i nije korektno, jer nije mi cijeli kontekst jasan, dakle izgleda da sam te pogreno shvatio...

Zurück
Oben