Singidunum 011 5 April 2014 #141 Dissention schrieb: To ti je neka "medju solucija", i jeste i nije ambasador ... U zadnje vreme me podsecaju tvoje izjave na one koje mozes procitat na portalu Vesti online-a, dal nisi promenijo politicki stav? Zum Vergrößern anklicken.... Ne citam taj portal ...
Dissention schrieb: To ti je neka "medju solucija", i jeste i nije ambasador ... U zadnje vreme me podsecaju tvoje izjave na one koje mozes procitat na portalu Vesti online-a, dal nisi promenijo politicki stav? Zum Vergrößern anklicken.... Ne citam taj portal ...
Baba Jula ulice Beograda 7 April 2014 #142 Singidunum schrieb: Znam da se ne zove tako, ali predvidjeno je u prostorijama Evropske unije. Po meni je to isti k samo drugo pakovanje. Zum Vergrößern anklicken.... ma sta pricas - tu nema ni "a" od ambasade ...^^ Pozdrav Baba
Singidunum schrieb: Znam da se ne zove tako, ali predvidjeno je u prostorijama Evropske unije. Po meni je to isti k samo drugo pakovanje. Zum Vergrößern anklicken.... ma sta pricas - tu nema ni "a" od ambasade ...^^ Pozdrav Baba
Singidunum 011 8 April 2014 #143 Baba Jula schrieb: ma sta pricas - tu nema ni "a" od ambasade ...^^ Pozdrav Baba Zum Vergrößern anklicken.... Ich achte nunmal mehr auf die wesentlichen Tatsachen als auf die äußere Form und Verpackung.
Baba Jula schrieb: ma sta pricas - tu nema ni "a" od ambasade ...^^ Pozdrav Baba Zum Vergrößern anklicken.... Ich achte nunmal mehr auf die wesentlichen Tatsachen als auf die äußere Form und Verpackung.