TBA
Noch einmal verallgemeinern und es gibt nen saftigen Report !
was verallgemeinern ?
TBA
Noch einmal verallgemeinern und es gibt nen saftigen Report !
Mislis na onog Jelica, koji je pocetkom 90-te, bio „koordinator“ odbrane za opstinu Omisa?
Ovdje moram nadodati neke stvari. Najutvrdjeni objekat na cijelom hrvatskom ratistu je upravo bio aerodrom Zemunik. Ja bi‘ to ukratko rekao „neosvojiva citadela“ sve dok je JNA bila na njemu, sto je isto pokusano na aerodromu Pleso u okolini Zagreba. Sto se tice Zemunika, tu ti je iskopano 12km rova, izgradjeno preko 20 betonskih bunkera, preko 50 sklonista, preko 20 zaklona za topove i skoro 20-ak km preprema (od bodljikave zice, zaprecnih polja i poletno/sletnih staza). Pa svi napadi vasih ZENGI zavrsavali su prije nego sto su poceli, a zona je bila kao sto i sam kazes, u potpunom okruzenju. Ciljevi koji su bili postavljeni ne samo padobrancima vec i armiji, sacuvati i izvuci tehniku i deblokada kasarni. Pa u Zemuniku je prije grupiranja novih svjezih snaga imala vezano za svoju vazduhoplovnu akademiju i bazu s’divizijunom PVO-a preko 700 ljudi. A da nepricam o brojnim vojnim objektima na prostoru Zadra i okoline (pocevsi od Zemunika, Sepurina, Kriza sve do Babinduba itd.). Pa nisi svjesan da je tih dana Zadar bio pred padom, mislis da bi Jelic, Skarpa ili Perkovic ili bilo ko drugi u 4.gardijskoj bio u stanju zaustaviti sve te snage?
Nije isto ratovati sa Belim Orlovima i "Nislijama" ...
Smijesno mi je kada netko pise o dogadjajima koje nikad nije vidio ili sudjelovao u njima, gdje znanje samo iz, ajmo reci cudnih izvora crpi, pa sad ovde pise guposti. LOL
Ah djeco, manite se coava posla i nekih bajki....
Tko gubi ima pravo da se ljuti i stvara nove mitomanije....
Ja vidim samo prazne poruke, ustvari samo se ponavljas, jedino je pakovanje drukcije, zar nemislis vec jednom promjeniti plocu ili dokle' ces se vrtiti u krugu?
Ili te pak' pogodilo, sto sam se usudio dirati "tekovine" domovinskog vam rata.
Ovo sta iznosim nema nikakve veze sa Mitomanijom, ali vasa "Oluja" je sva okicena mitomanijom ...
ahh komm nur weil sie euch helfen
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen