ode vrvi sve od znanstenih dokaza, ubismo se od silnih vikipedija i inih "izvora informacija"...
protosrbi su inace porijeklom sa venere i poslani su na zemlju na Boziju zapovid, prvo u obliku sumeraca, koju su, kako svi znamo, prva civilizacija na ovome tuznome planetu... kasnije, kad su sumerci (protosrbi) obavili posal izmedju dvije velike struje, isli su dalje prema egiptu, di su sljedecu visoku kulturu tili utemeljiti... medjutin, nije in egipatski farao da, vec ih je uzeja ka robove (ustvari, protosrbi su radili mukte za faraona, ko ce bre srbina uzme kao roba???? )... uzdadose se oni u Boga, koji in je obecao svetu zemlju, jerbo, on je njih izabra ka sveti narod (Biblija krivo intepretira, nije se radilo o zidovima, vec o srbima)... i tu Bog posalje mojsila (a.d.red. srpsko ime) da predvodi srpski narod... i tako se vrli sinovi raspodjelise i odose u sve cetri strane svita, da bi barabare (varvare) poducavali i civilizirali... neki su uspili osvojiti sve zivo od zutog do sredozemnog mora (dzingis "raso" khan), neki su postali prvi presjednik amerike (djordje vasington), neki su pak otisli u do tad nepoznatu juznu ameriku da utemelje nove civilizacije, maje (u obliku Boga kinic ahau (aksentije kinic)) i azteke (u obliku Boga kuecalkoatl (krstivoje))...
s toga, dragi moji, nemojte se cudit ako se srpski supergen svugdi pojavljuje (srbija do tokija preko milvokija)... jer nema, di oni nisu bili, nema, sta oni nisu vidili... poklonite se izabranom narodu, mi smo njihovi potomci... hvala im! slava im jer nam otvorise oci... a mi? jesmo im zahvalni? neeee, pljujemo po njima... ali to im je subdina, nezahvalnost ovog oholnog svita...