Hercegovac
Pablo Emilio Escobar
more kolega
hvala care, razumjem ti ja vrlo dobro ikavskog, ali nisam nikada vidio, da se ga tako pise ...
uvijek kad tebe citam, pitam se sta je ovo sada ikavski, slovenacki i svasta zajedno ^^
more kolega
sta fali ikavskom govoru? Ja sam ga naucija otkad sam mali klinac, a tek kasnije sam zna da ima druge govoree brate moj nemoj mi se ljutiti, iako ti je tvoj dijalekat rodni dijalekat, ali jer bi mogao ovdje neki dijalekat koristiti da mi svi razumjemo...
es gibt islam latinski und islam grcki, die kroaten haben im latinski gelebt und die serbem im grckiIslam Grcki??? Was ist das denn für ein Ortsname?
sta fali ikavskom govoru? Ja sam ga naucija otkad sam mali klinac, a tek kasnije sam zna da ima druge govore
pa ja se samo salimNista mu fali brale, jedino je nama sto ga nepricamo, malo teze vas razumjeti. Dobro ako te cujem uzivo pricati nema problema, ali kad bata pise ko da to nisam nikada vidio....ti kad bi mene pricati cuo, rekao bi meni sta je ovo ^^
pa ja se samo salim
evo, sad cu radi solidarnost' samo jos govoriti na ikavskom govoru, jer nam dalmatinska kultura triba hahaahahaha kad ces ti doci u lipu dalmaciju
lip pozdrav tvog od tvog sabana
mi cemo vam pokazati kako se pravo govori, to je najcisci govor, nemoram jezika trgati s'tim ijekavskim ricima.hahaha na ikavskog sam naviknut nase komsije iz Hercegovine Hrvati, govore tezinom ikavskog dobro ne svi ali veliki dio, ali ne pisu ko bata.
lijep pozdrav od Hercegovac Dalmaciji....
p.s moracu zaista doci opet na lijetovanje u Dalmaciju da vas Hercegovac nauci pricati korektno...
mi cemo vam pokazati kako se pravo govori, to je najcisci govor, nemoram jezika trgati s'tim ijekavskim ricima.
evo korigira san te dalmatinci su imali svog jezika, al zadovoljan san sa mom danasnjem jeziku valjda je hercegovacki najcisci, ali dalmatinski je najboljisabance sabance
bit ce tesko s tobom al hajde napatit cu se samo da bi pricao na kraju korektno "nas" jezik. Hrvatski i srpski linguisti su izabrali hergovacki jezik kao najcistijeg jezika balkana. to ti svudje pise
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen