Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Sultan Erdogan kritisiert Österreich

Hajdut olan suud asireti sayesinde.Bir Atatürk belgeselinde Mustafa Kemal pasa yandaslari olan asiretler izlemistim.
Sayisini bilmem ama osmanli imparatorluga karsi olmayan araplarda varmis.Karsi olanlar zaten arap milliyetcilerimis.

Yadırganacak bir şey yok. Arapların çoğu Osmanlıyı hala işgalci olarak görüyorlar ve haklılar. Yaptıkları tek hata Ingilizlerin oyununa gelmişler. Bittim yittim Araplar her şeye çabuk kanar zaten :D

Yadırganacak bir şey yok. Arapların çoğu Osmanlıyı hala işgalci olarak görüyorlar ve haklılar. Yaptıkları tek hata Ingilizlerin oyununa gelmişler. Bittim yittim Araplar her şeye çabuk kanar zaten :D

Osmanliyi arnavutlarda hala isgalci olarak görüyorlar.Görmeyenler varmiki?
Araplar hicbir zaman birlik olamadi zaten ve hala sacma sapan meshep kavgalari yapiyorlar zanki hala orta cagda yasiyorlarmis gibi.
Allah akil fikir versin araplara.

Araplar hicbir zaman birlik olamadi zaten ve hala sacma sapan meshep kavgalari yapiyorlar zanki hala orta cagda yasiyorlarmis gibi.

Adam olmaz onlardan. Petrolu olan Arap yer, içer ve yatar olmayan Arap'sa aç yatar onlar gelişemez

Tamamda şimdi kendimize sormamız lazım, Osmanlı mı haklı yoksa o işgalci diyen Arnavutlar, Araplar vs. Bence Osmanlı işgalci ve emperyalist idi.

Türkler nasıl bir İngiliz işgali altında yaşamak istemezse, Sırplar, Arnavutlar, Araplar vs aynı.

Sorulması gereken soru şu. Biz onlara ne verdik ki onlar bizi destekleyecekti? Ingilizler adamlara altyapı ve teknoloji götürdüler. Biz ise sadece sömürdük. Sonuç doğal yani...

Ingilizler bütün dünyada isgalci.Altyapi ve teknoloji götürdüler ama iyide sömürdüler gittikleri ülkeleride.
Zaten araplarda petrol olmasaydi araplari adam yerine bile koymazdilar.

Hadi osmaliya ihanet ettin isgalci bildigin icin peki hilafete ihanet edermi bir müslüman?
Nerde kaldi araplarda müslümanlik?Sadece osmanliya ihanet etmediler bu namusuzlar hayir Islama ihanet ettiler.
Ama ne oldu?Allahin cezasi bir kac asir sonra göründü.O güvendigi ingiliz dostlari Israil devletini kurulmasinda vasita oldular.

- - - Aktualisiert - - -

Tamamda şimdi kendimize sormamız lazım, Osmanlı mı haklı yoksa o işgalci diyen Arnavutlar, Araplar vs. Bence Osmanlı işgalci ve emperyalist idi.

Türkler nasıl bir İngiliz işgali altında yaşamak istemezse, Sırplar, Arnavutlar, Araplar vs aynı.

Ben tersinimi iddia ettim?

Zurück
Oben