Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

SPORTAL.RS saznaje: Turčin stigao u Pazar, Francuz nije zadovoljio

00055802.jpg
Agilna uprava Novog Pazara dovela je na probu turskog internacionalca Jasina Karaču. Momak koji je karijeru počeo u Anderlehtu, može da igra ofanzivnog veznog kao i napadača, a provešće narednih nekoliko dana na probi u novom Superligašu i ukoliko zadovolji ukuse stručnog štaba potpisaće ugovor.

Jasnin je rođen u Belgiji 1983. godine, a u karijeri je promenio mnoge klubove. Bio je član Vesterloa, De Grafšapa, Sebatspora, Ostendea, Turktelekoma, Etnikosa, Sivaspora i Tubizea. Prošao je skoro sve mlađe kategorije reprezentacije Turske.

Pored njega ekipi se priključio i Irfan Vusljanin, koji je stigao iz Jagodine.

Francuski internacionalac Vahid Koli, kako saznaje SPORTAL.RS, nije zadovoljio na probi i njemu najverovatnije naće biti ponuđena saradnja.

Sportal.rs

Die wollen wirklich was erreichen :D

Kežman trenira sa Partizanom

Novo-staro lice u Zemnelu. Nekadašnji napadač Partizana Mateja Kežman priključio se crno-belima na treninzima u Sportskom centru "Partizan Teleoptik", ali u ovom trenutku niko nije spreman da potvrdi da li to znači i da će potpisati ugovor sa srpskim šampionom.

"Realnost govori da sam u ovom trenutku daleko od Partizana, a srce vuče da se vratim kući. Već se osećam kao deo ekipe jer ima dosta ljudi sa kojima sam sarađivao u Partizanu i reprezentaciji, sve mi je poznato, ovo je moja druga kuća. Sve zavisi od rukovodstva, a na kraju ćemo videti u kojoj meri se to poklapa sa mojim željama", rekao je Kežman.

Kežman je trebalo da počne sa treninzima u ponedeljak, ali su obaveze crno-belih to odložile za tri dana.

"Uvek se lepo osećam u mom klubu i hvala im što su dozvolili da radim ovde", rekao je Kežman.

Bivši golgeter crno-belih će biti jedan od najglasnijih navijača u Humskoj kada Partizan bude igrao revanš sa Genkom.

"Normalno je da se dešavaju neki propusti kada igrači imaju samo nekoliko zajedničkih treninga, ali to je sudbina Partizana i ostalih klubova sa ovih prostora. Siguran sam da će Partizan u sredu biti još bolji nego što je bio u Belgiji, ima velike šanse za prolaz i ja ću biti jedan od onih koji će iz sve snage navijati sa tribina", rekao je Kežman.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je rekao da crno-beli nemaju praksu da na treninzima bude "gostiju", ali je u slučaju Kežmana napravljen izuzetak.

"On je igrač koji je mnogo dao klubu i normalno je što smo mu dozvolili da radi sa nama. Trenutno se nalazi u međuprostoru kada treba da odluči šta će dalje sa karijerom, njegovo angažovanje nije pitanje za mene već za rukovodstvo. U ovom trenutku pred nama je mnogo bitna utakmica tako da o transferu zaista ne razmišljam", rekao je Stanojević.
Mal schauen ob er vielleicht nächste Saison für Partizan spielt.

Mateja Kežman: Srce vuče u Partizan

Vratio se! Mateja Kežman opet u Partizanu! Posle 11 godina odsustva, ljubimac navijača zadužio je crno–belu opremu, odradio dva treninga sa prvotimcima u i jasno stavio do znanja da je zainteresovan za povratak.

Mada se iz Humske 1 niko nije zvanično oglasio objavom da želi nekadašnjeg reprezentativca, ističući kako su mu „izašli u susret da održava formu dok ne pronađe angažman”, podatak da se nekada najbolji strelac jugoslovenskog šampionata pridružio srpskom prvaku jasan je signal da bi uskoro moglo doći do saradnje, prekinute leta 2000. njegovim odlaskom u PSV.

Postoji „milion” opcija. Realnost je da karijeru nastavim daleko od Srbije, ali srce me vuče kući, u Partizan – jasan je rođeni Zemunac. – Ovde mi je porodica, prijatelji, govorio bih maternjim jezikom, uz to sam u dobu kad dosta mogu da pružim. Sad je najbolje vreme za povratak, za dve godine možda bude kasno.

Internacionalna karijera, oličena igranjem u sedam klubova, na dva kontinenta, bliži se kraju, a Mateja Kežman kaže da bi voleo da odigra makar sezonu na Topčiderskom brdu.

Bilo bi neozbiljno, neukusno i nepošteno da Partizanu postavljam ultimatum. Za eventualni povratak ne postoje uslovi. Ne čekam da se crno-beli plasiraju u Ligu šampiona, pa da im se onda pridružim. Naprotiv, za mene bi bila velika čast da nosim omiljeni grb makar samo na utakmicama Super lige. Da li će tako i biti zavisi od ljudi iz kluba.

O eventualnom povratku Kežman bi pregovarao sa nekadašnjim saigračima, sada na funkcionerskim ili stručnim pozicijama.
Za vreme dvogodišnjeg boravka u prvom timu igrao sam sa direktorom Krstajićem, trenerom Stanojevićem, kapitenom Sašom Ilićem, sekretarom stručnog štaba Rankovićem, iz reprezentativnih dana poznajem koordinatora Nađa, golmana Stojkovića i Vukića. Mogli bismo prilično kvalitetnu ekipu da sastavimo, iako su neki zašli u godine.

Stanojević: Nismo pričali o ugovoru
Pre osam dana Mateja Kežman je zamolio predsednika Dragana Đurića da trenira sa Partizanom, kasnije o toj nameri obavestio direktora Mladena Krstajića i trenera Aleksandra Stanojevića koji su se složili da se iskusni centarfor pridruži ekipi posle gostovanja u Belgiji.

Ne praktikujemo da sa nama treniraju igrači bez ugovora, ali Kežman je specifičan, dosta je dao Partizanu i izašli smo mu u susret. Zadovoljni smo što je sa nama, ali nemojte me pitati dokle će da ostane i hoće li potpisati ugovor. O tome nismo pričali, sve se desilo spontano. Sad smo ionako fokusirani na revanš s Genkom – predočio je šef struke Aleksandar Stanojević.
Die Gerüchte mehren sich, dass Kezman bereits Anfang nächster Woche einen Vertrag bekommen könnte.

Kezman wäre aber ziemlich überflüssig, wenn man (man nehme mal an) nicht in die CL kommt und man sowieso eine recht gute Offensive hat (Eduardo, Diarra,..).

Kezman wäre aber ziemlich überflüssig, wenn man (man nehme mal an) nicht in die CL kommt und man sowieso eine recht gute Offensive hat (Eduardo, Diarra,..).
Diarra ist nicht in Form, Jovancic gelbbelastet, Scepovic spielt unter aller Sau, viel falsch würde man nicht machen wenn man ihn holt, aber schauen wir mal, ist ja noch alles komplett Spekulation...

Diarra ist nicht in Form, Jovancic gelbbelastet, Scepovic spielt unter aller Sau, viel falsch würde man nicht machen wenn man ihn holt, aber schauen wir mal, ist ja noch alles komplett Spekulation...

Aber es wäre finanziell recht anstrengend im Falle eines Nichteinzugs in die CL. Man solle sich doch lieber um ne Verteidigung kümmern.

Zurück
Oben