Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

10. Spieltag JSL

Radnicki weiter hin ohne niederlage ...
Metalac immer noch ohne sieg ...
Partizan hat seinen vorsprung in der Tabelle um 2 pkt ausgebaut ...

Hajduk Kula - Metalac 0:0
Rad - Javor 0:1
Sloboda Point - Crvena zvezda 1:1
Vojvodina - Spartak Zlatibor voda 1:1
Novi Pazar - Radnički 1923 0:0
OFK Beograd - Borac Čačak 2:0
Jagodina - BSK Borča 2:0
Partizan - Smederevo 3:1

Tabelle

1. Partizan 10 9 0 1 22:4 27
2.
Crvena Zvezda 10 7 2 1 19:5 23
3.
Sloboda Sevojno 10 5 4 1 13:9 19
4.
Radnički 1923 … 10 4 6 0 15:7 18
5. Vojvodina 10 4 5 1 19:8 17
6. Jagodina 10 5 2 3 13:8 17
7. Spartak Subotica 10 3 5 2 9:10 14
8. Hajduk Kula 10 4 2 4 9:13 14
9.
OFK Beograd 10 4 1 5 11:13 13
10.
BSK Borča 10 3 3 4 7:12 12
11.
Rad Beograd 10 3 2 5 13:9 11
12.
Javor Ivanjica 10 3 1 6 6:13 10
13. Smederevo 10 3 0 7 7:14 9
14.
Borac Čačak 10 1 3 6 4:12 6
15.
Novi Pazar 10 1 3 6 4:19 6
16.
Metalac GM 10 0 3 7 4:19 3

Der Ball geht genau in Richtung des Stürmers, der steht im Abseits, bzw.
er läuft sogar weiter. Genau das verleitet den Abwehrspieler den Ball abzublocken -> um das Zuspiel zu verhindern. Damit greift der Stürmer indirekt ins Spiel ein und irritiert den Abwehspieler - ohne den Ball zu berühren !!! Die Sitauation ist eindeutig ! Da gibt es keine zwei Meinungen....

ej grobaru....; )))

Pozdrav
Baba

ma vise se obrukali sudije - gol cist ofsajd !!

istina, Zvezdina igra - slaba !
nemao igrace za nesto bolje....bice jos ovakvih utakmica, ali grobare ce da
dobijemo, videcete ...; ))

Pozdrav
Baba

Molim se milosnom bogu da ih dobijemo, ali ovakvom igrom necemo nijednog protivnika JSL-a vise dobiti. Ja imam sada 20 god, navijam od 5 god za Zvijezdu, ali to navijanje mi je sve teze i teze, godinu uz godinu. Nismo u stanju ekipu od vrijednosti oko 500.000 da pobjedimo, kamoli onda Partizan.

Bas sam se nadao ove sezone, jer kad sam cuo da ce Robija dovesti i da ce biti sta para da kupe nesto malo bolje. Pogotovo kad sam gledao utakmicu CZV-Ventspils sam mislio da nam je ofanziva proradila. Imao sam neko bolje misljenje o Mezengu, Borhu itd...

Sada nakon par utakmica se vidi da je ova ekipa za smece, od napada do odbrane. Da budemo iskreni, jedini igrac koji pokazuje kvalitet je Li Addi, pored njega bi mogao Lazovic mozda jos da procvijeta, ali ostali salabajzeri nemaju pojma od fudbalu. Svi fudbali koji su na novo dovodeni nemaju ni posto kvalitet, znaci ko da smo bacili pare. Sjecam se jos kako su vikali za onog Pacheka, kol'ko je dobar a jedino sto je ucinio, da si slomije nogu i prima medicinsku pomoc na raucn Zvijezda, koja je svakako duboko zaduzena.

Neka nam je bog na pomoc...

Der Ball geht genau in Richtung des Stürmers, der steht im Abseits, bzw.
er läuft sogar weiter. Genau das verleitet den Abwehrspieler den Ball abzublocken -> um das Zuspiel zu verhindern. Damit greift der Stürmer indirekt ins Spiel ein und irritiert den Abwehspieler - ohne den Ball zu berühren !!! Die Sitauation ist eindeutig ! Da gibt es keine zwei Meinungen....

ej grobaru....; )))

Pozdrav
Baba

rede dir weiterhin alles schön ;) Ich bin anderer meinung und hört auf zu drohen... in sachen derby ...dass bringt sowieso nichts ... Der bessere am dem tag wird gewinnen ...

Kann sein das ihr das spiel gegen Sloboda mit 3:0 am grünen tisch bekommen wird ... da Kasalica normalerweise gesperrt war ... er sah gelb-rot im letzten spieltag ...

Ich hab mir euer spiel heute angeschaut ... 1:1 ist ein verdienter punkt für beide ...

Molim se milosnom bogu da ih dobijemo, ali ovakvom igrom necemo nijednog protivnika JSL-a vise dobiti. Ja imam sada 20 god, navijam od 5 god za Zvijezdu, ali to navijanje mi je sve teze i teze, godinu uz godinu. Nismo u stanju ekipu od vrijednosti oko 500.000 da pobjedimo, kamoli onda Partizan.

Bas sam se nadao ove sezone, jer kad sam cuo da ce Robija dovesti i da ce biti sta para da kupe nesto malo bolje. Pogotovo kad sam gledao utakmicu CZV-Ventspils sam mislio da nam je ofanziva proradila. Imao sam neko bolje misljenje o Mezengu, Borhu itd...

Sada nakon par utakmica se vidi da je ova ekipa za smece, od napada do odbrane. Da budemo iskreni, jedini igrac koji pokazuje kvalitet je Li Addi, pored njega bi mogao Lazovic mozda jos da procvijeta, ali ostali salabajzeri nemaju pojma od fudbalu. Svi fudbali koji su na novo dovodeni nemaju ni posto kvalitet, znaci ko da smo bacili pare. Sjecam se jos kako su vikali za onog Pacheka, kol'ko je dobar a jedino sto je ucinio, da si slomije nogu i prima medicinsku pomoc na raucn Zvijezda, koja je svakako duboko zaduzena.

Neka nam je bog na pomoc...

hej ; ))
jos je rano, ne bi sada puno filozofirao o Zvezdi. Ajd da sacekamo derbi, pa da vidimo...

samo ovo...
navijam od 5 god za Zvijezdu, ali to navijanje mi je sve teze i teze,

cuj - Delija jesi ili nisi, tu nema lako, tesko, lepo, ruzno....
jesi ili nisi !

; ))

Pozdrav
Baba

rede dir weiterhin alles schön ;) Ich bin anderer meinung und hört auf zu drohen... in sachen derby ...dass bringt sowieso nichts ... Der bessere am dem tag wird gewinnen ...

Kann sein das ihr das spiel gegen Sloboda mit 3:0 am grünen tisch bekommen wird ... da Kasalica normalerweise gesperrt war ... er sah gelb-rot im letzten spieltag ...

Ich hab mir euer spiel heute angeschaut ... 1:1 ist ein verdienter punkt für beide ...

sta ti brbljas ? ; ))

"drohen" - svasta ... Derby, ich hab nur ein gutes Gefühl und ich sage doch auch das wir abwarten sollte ; ))

Pozdrav
Baba

hej ; ))
jos je rano, ne bi sada puno filozofirao o Zvezdi. Ajd da sacekamo derbi, pa da vidimo...

samo ovo...

cuj - Delija jesi ili nisi, tu nema lako, tesko, lepo, ruzno....
jesi ili nisi !

; ))

Pozdrav
Baba

Cekaj, jer navijam punih 15 god, kad mi je otac prvi Zvijezdu spomenuo, ja sam se u taj klub zaljubio. Budi iskreno, tesko je 15 god navijati a padamo, padamo i padamo...pored toga sam jos dozivio kako smo se od 2003-2006 polako oporavili, makar smo imali neku ekipu, bili vazda prvi u JSL a mogli se i par puta na evropskoj bini ( na primjer AS ROMA ) pojaviti.

Jankovic, Zigic, Vidic, Basta, Pantelic, Stojkovic...ekipa nije bila losa....

A vec 2006 god je to bilo sve razprodano a Zvijezda otisla u kurac, pa nas do dan dan brukaju...

Zurück
Oben