Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

Cekaj, jer navijam punih 15 god, kad mi je otac prvi Zvijezdu spomenuo, ja sam se u taj klub zaljubio. Budi iskreno, tesko je 15 god navijati a padamo, padamo i padamo...pored toga sam jos dozivio kako smo se od 2003-2006 polako oporavili, makar smo imali neku ekipu, bili vazda prvi u JSL a mogli se i par puta na evropskoj bini ( na primjer AS ROMA ) pojaviti.

Jankovic, Zigic, Vidic, Basta, Pantelic, Stojkovic...ekipa nije bila losa....

A vec 2006 god je to bilo sve razprodano a Zvijezda otisla u kurac, pa nas do dan dan brukaju...

ma ja tebe razumem ! Sada bi mogao romane da pisem o Zvezdi - ima
1000 razloga, zasto i zbog cega je doslo do takve situacije. Ali ne vredi kukati ! A i nije samo Zvezda problem, pa vidis gde nam je otisao fubal,
klupski i repka - podrum Evrope. Sta ces - navijamo i radimo dalje !

Pozdrav
Baba

P.S. majstore - Zvezda a ne Zvijezda ; )))

Лекић би поново на Маракану | Moja Crvena Zvezda

was haltet ihr davon ? ich würds gut finden besser als kaludjerovic der nicht mal ball annehmen kann und mezenga.... und dann haben wir noch trifke der im winter zurückkommt das wär super :D

Lekic ist eine Pflaume ... Ich denke kein Zvezda fan würde ihn wieder zurück haben wollen ... Er würde euer spiel vorne noch langsamer machen ...

Cekaj, jer navijam punih 15 god, kad mi je otac prvi Zvijezdu spomenuo, ja sam se u taj klub zaljubio. Budi iskreno, tesko je 15 god navijati a padamo, padamo i padamo...pored toga sam jos dozivio kako smo se od 2003-2006 polako oporavili, makar smo imali neku ekipu, bili vazda prvi u JSL a mogli se i par puta na evropskoj bini ( na primjer AS ROMA ) pojaviti.

Jankovic, Zigic, Vidic, Basta, Pantelic, Stojkovic...ekipa nije bila losa....

A vec 2006 god je to bilo sve razprodano a Zvijezda otisla u kurac, pa nas do dan dan brukaju...

Docice ta vremena opet...

Zurück
Oben