Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

ma daj molim te zacepi...partizan ti smece obicno uvijek i bilo, Dinamo takodje...

Momci o cemu pricate ? Do 2005-g je Zvijezda imala ekipu, jaka ko Dinamova i Partizanova zajedno. Jeba li smo AS Rom u Rimu 3:0 svasta smo karali, a od te godine je pocela mafija sistematicno Zvijezdu razturati valjda je vama to poznato. Zvijezda je izjebana sa svih strana pa od cega da stanu sada na noge ? Od cega ?

Dinamo ? Sta je Dinamo, nikad nista osvojio sem u yu ligi, Partizan takodje...

[smilie=to funny.gi:

Süß, wie du immer auf die frühe Vergangenheit zurückschliesst. Wann wart ihr das letzte Mal in Europa, würd ich wissen? Vor 3 Jahren, ne?
Nicht anders als die Hajduk-Fans, nur von der glorreichen Vergangenheit reden, wo ihr finanziell vollgestopft wurdet von Tito und Jugoslawien, aber jetzt wo euch keiner hilft seid ihr genauso arm wie die Kirchenmäuse und wart jahrelang nicht Europa aktiv.

Partizan dominiert seit Jahren die serbische Liga und ist der einzige Klub, der den serbischen Fussball repräsentiert, vorallem in der Champions League, davon können die Cigani nur träumen. Die kommen nicht einmal in die Europaleague.

Und über Dinamo solltest du gar nicht erst reden: Seit Jahren schon mit Partizan die beste Mannschaft aus Ex-Yu. Und wie schon gesagt, Zvezda ti je bila velika, kad su vam komunjare para dali i kad su vam i hrvati i bosanci igrali a sad niste vise ni "d" od Dinama.

Radovanović za SPORTAL.RS: Srbija bliža srcu od Hrvatske

00045074.jpg
Mateo Radovanović, novo pojačanje Jagodine, digao je veliku prašinu u Hrvatskoj kada je pre nekoliko godina odlučio da u budućnosti nastupa za Srbiju. Aleksandar Stanojević, tada selektor omladinaca, odmah je ukazao šansu nekadašnjem golmanu Dinama iz Zagreba, a momak je dokazao da je pred njim lepa budućnost.

- Odlučio sam se da nastupam za Srbiju zato što mi je jednostavno draža srcu od Hrvatske. Dok su u hrvatskom savezu zaboravili na mene, ljudi iz srpskog fudbala su me kontaktirali i vrlo rado sam se odazvao tom pozivu. Nadam se da ću i dalje stajati na golu srpske reprezentacije - ističe Radovanović za SPORTAL.RS.

Da li možda sanjate da u budućnosti nastupate za Partizan ili Crvenu zvezdu?

- Mislim da tu ponudu ne bih odbio. Partizan i Zvezda spadaju u sam vrh evropskog fudbala, a moj cilj je da igram u jakom evropskom klubu.

Mnoge je iznenadio vaš odlazak iz Panatinaikosa i dolazak među "ćurane".

- Jednostavno, došao sam u veliki klub kao što je PAO vrlo mlad sa nepunih 18 godina i dobio sam šansu da se dokažem i to sam učinio na najbolji način i svi su bili zadovoljni. Međutim, poslednjih tri meseca nisam bio u planovima novom treneru, tako da sam odlučio da napustim Atinu i da se vratim na put ka samom vrhu i da napredujem što više u karijeri, a Jagodina je dobra prilika za za to.

Na koliko godina ste potpisali za Jagodinu?

- Ugovor sam potpisao na tri godine i veoma sam zadovoljan time što sam došao među Jagodince, gde se nadam da ću iskoristiti šansu i dokazati se u Srbiji - zaključio je Radovanović.

Zurück
Oben